Dua Lipa mărturisește amintirea din urmă cu 20 de ani, din școala generală, care încă o bântuie

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dua Lipa primește "Premiul de excelență" european / Facebook
Dua Lipa primește "Premiul de excelență" european / Facebook

Întoarsă la școala generală pe care a absolvit-o în urmă cu aproximativ 20 de ani Dua Lipa a povestit o amintire de care nu poate scăpa. 

Elevii care în prezent frecventează școala generală acolo unde a fost înscrisă și starul pop în vârstă de 28 de ani au fost uimiți să o întâlnească pe celebra cântăreață britanică. 

Într-un videoclip făcut public de BBC Radio artista dezvăluie că a vrut să revadă clasa unde a învățat, la școala generală din Londra, acolo unde a vorbit cu un vechi profesor. Apoi, înainte de a păși într-o sală de clasă cu copii șocați, care au strigat fericiți și entuziasmați la sosirea ei, Dua Lipsa a mărturisit că o amintire de aproape 20 de ani încă o bântuie.

„Mi-am dorit foarte mult rolul principal în piesa școlii”, și-a amintit ea. „Nu l-am primit, dar mi l-am dorit atât de mult," a mai spus aceasta. 

Aceasta a continuat să dea numeroase probe pentru a obține rolul principal, astfel încât ajunsese subiect de râs pentru colegii săi. 

Chiar înainte de a păși din nou în clasa în care a învățat, ea s-a întrebat cu seriozitate: „De ce am emoții?”

Înainte de a-și lua rămas bun, copiii au cântat refrenul hitului  „Dance the Night” la unison, în timp ce artista britanică a zâmbit în semn de aprobare și le-a făcut cu mâna. 

Vedeta abia și-a lansat noul hit „Training Season”, care este așteptat să apară pe viitorul album al vedetei. Același lucru este valabil și pentru melodia lansată în noiembrie,  „Houdini”, care a ajuns pe locul 11 ​​în Billboard Hot 100.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel