Dua Lipa dezvăluie motivul din spatele schimbărilor coregrafice: "Siguranța pe primul loc!"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Dua Lipa
Sursa: captură Youtube Dua Lipa

Dua Lipa (28 de ani) a fost nevoită să își modifice coregrafia pentru turneul curent din cauza unui motiv neașteptat: transpirația dansatorilor.

Cântăreața a mărturisit în cadrul emisiunii Morning Mash Up că a căzut de mai multe ori pe scenă din cauza "băltoacelor" de transpirație, în special în timpul săptămânilor toride din Europa. Pentru a evita aceste accidente și pentru a fi în siguranță, coregrafia a fost adaptată astfel încât să o țină departe de zonele cu pericol de alunecare.

"Am căzut de câteva ori în turneu, cred că o dată în Barcelona și o dată în Milano. A fost cea mai caniculară săptămână din Europa", a povestit Dua Lipa. "Uneori, unii dintre dansatorii mei transpiră puțin mai mult, iar eu am alunecat pe o mică baltă de transpirație. Așa că a trebuit să modificăm un pic coregrafia pentru a nu mă mai trezi cu o băltoacă de transpirație exact în locul unde încep să dansez".

Deși incidentele minore sunt parte din viața de artist, Dua Lipa își dorește să le reducă la minimum. "Face parte din experiență", a adăugat ea. "Trebuie să te alegi puțin cu vânătăile".

Pe lângă cariera muzicală, Dua Lipa a debutat recent în filmul "Argylle", alături de actori ca Henry Cavill și John Cena. Deși a avut o experiență plăcută pe platourile de filmare, cântăreața nu își dorește momentan să își schimbe direcția carierei. "Nu-mi pot imagina să fac altceva acum", a declarat ea.

Întrebată despre posibile proiecte cinematografice viitoare, Dua Lipa a spus: "Nu am idee... Sunt atât de concentrată pe muzică încât nu știu dacă filmul este cu adevărat calea pe care vreau să merg. Mi-a plăcut mult [n.r., Argylle] și m-am distrat grozav, dar sunt atât de concentrată pe muzică și turneu încât nu-mi pot imagina să fac [n.r., mai multe filme] acum".

Cântăreața nu pare afectată de recenziile mixte primite de filmul "Argylle". "Nu prea îmi pasă", a mărturisit ea. "Trebuie doar să las lucrurile să se întâmple. Nu mă afectează cu adevărat decât dacă e ceva care merge complet împotriva a ceea ce cred eu. Sunt atât de multe povești care pur și simplu nu sunt adevărate. Dar nu-mi pasă suficient cât să încerc să le combat", a mai spus aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel