Dua Lipa a făcut senzație la festivalul din Glastonbury. ”A fost la un alt nivel. Știam că va fi bună, dar energia pe care a adus-o...”

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Citește în articol mai multe despre prestația cântăreței Dua Lipa.

Cântăreața Dua Lipa a luminat vineri o seară răcoroasă la Glastonbury, transformând faimoasa scenă Pyramid într-un club de noapte în aer liber, unde mii de oameni au dansat pe hituri precum ”Levitating” și ”Houdini”

Pentru prima dată cap de afiș al festivalului de muzică emblematic din sudul Angliei, Lipa a oferit un spectacol strălucitor și plin de energie, cu focuri de artificii, cinci ținute diferite și un ansamblu de break-danceri și muzicieni.

Cântăreața britanico-albaneză în vârstă de 28 de ani a povestit mulțimii cum a fost un vis pentru ea să cânte pe scena Pyramid de la Glastonbury, unde artiști precum Paul McCartney, Beyoncé și David Bowie au cântat de-a lungul celor peste 50 de ani de istorie a festivalului.

„Eu, cea mică, aș fi fost atât de depășită acum. Sincer, nu mi-a venit să cred. Mă simt atât de recunoscătoare”, a spus Dua Lipa, conform Reuters.

Născută în Londra din părinți albanezi din Kosovo, Lipa a început să interpreteze melodii ale altor artiști pop în adolescență și să le încarce pe YouTube, ceea ce a dus la un contract în 2014, când avea 18 ani. În 2019, ea a câștigat două premii Grammy.

”Emoția ei a ieșit cu adevărat la iveală”

Marea de oameni de la Glastonbury a izbucnit în dans în timpul hiturilor, inclusiv ”New Rules” și ”Love Again”.

„Suntem obsedați. Dua a fost la un alt nivel. Știam că va fi bună, dar energia pe care a adus-o... emoția ei a ieșit cu adevărat la iveală”, a spus Sophie Page, 30 de ani, o fană din Londra care se afla în mulțime.

Lipa l-a adus pe scenă și pe Kevin Parker de la Tame Impala - un colaborator de pe ultimul ei album - iar cei doi au interpretat împreună piesa ”The Less I Know the Better”.

Lipa s-a alăturat trupei Coldplay, cântăreței de R&B SZA și cântăreței de muzică country Shania Twain în calitate de cap de afiș - un grup cu mult mai multe talente feminine, după criticile legate de line-up-ul dominat de bărbați de anul trecut.

Mai devreme, vineri, trupa Seventeen a intrat în istorie ca primul grup K-Pop care a apărut la Glastonbury.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel