Drulă trece la atac: Ar fi trebuit să avem traseul aprobat. Proiectul Comarnic-Brașov, blocat

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Economie

Fostul ministrul al Transporturilor, Cătălin Drulă, spune că proiectarea autostrăzii Comarnic-Brașov este blocată, iar lucrurile trenează fără niciun motiv.

 

 

 Drulă, spune că de 3 luni nu se mai întâmplă nimic pe acest proiect, pentru care este semnat contractul de proiectare din luna februarie.

”În 2021 trebuia să avem (cf. calendar contractual) traseul final aprobat și bătut în cuie, bazat pe cele două analize multi-criteriale faza 1 și faza 2. În plus, și investigațiile de teren preliminare realizate deja.

Nici măcar primul livrabil, analiza variantelor de traseu faza 1 (AMC1), nu a fost îndeplinit, deși când am plecat de la minister era programat pentru 14 septembrie.

Cât am fost la minister, contractorii erau ținuți din scurt, cu termene urmărite și ședințe de progres. Acum, pare că consultantul Consitrans își face de cap și e lăsat să ignore responsabilitățile contractuale”, scrie Drulă pe pagina sa de facebook.

Mesaj pentru Grindeanu

”Să aibă legătură asta cu numirea de către PNL ca președinte al Consiliului de administrație al CNAIR a omului lui Dan Voiculescu, chiar fostul director general timp de 6 ani al firmei Consitrans?

Dle. Grindeanu, poate între două interviuri și trei plimbări pe șantiere, vă ocupați puțin și de proiectele mari de investiții.

Mai ales că despre autostrada Ploiești-Brașov v-am întrebat la audieri și v-ați luat un angajament”, mai spune politicianul USR.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel