Drake și-a întrerupt concertul din cauza unui accident. Ce s-a întâmplat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Camila Cabello face declarații despre zvonurile legate de o posibilă relație cu Drake: Eu i-am scris
Camila Cabello face declarații despre zvonurile legate de o posibilă relație cu Drake: Eu i-am scris

Incidentul a avut loc în a doua seară a concertului de două nopți pe care rapperul l-a susținut în localul din Harlem.

Spectacolul de duminică seară al lui Drake de la Apollo Theater a fost momentan pus pe pauză după ce un bărbat a căzut de la balconul inferior al mezaninului în public.

"Trebuie doar să mă asigur că cineva este bine", a spus rapperul după ce un membru al echipei a alergat pe scenă pentru a-l informa despre cădere.

Incidentul a avut loc la aproximativ 90 de minute de la începerea spectacolului, chiar în momentul în care 21 Savage a ieșit pentru a interpreta "Rich Flex" și o mulțime de alte hituri ale Her Loss alături de Drake. Pauza a durat aproximativ 15 minute, timp în care personalul localului a tratat bărbatul rănit.

"Din nefericire, aseară a avut loc un incident cu un membru al publicului care a aterizat în orchestră de la mezaninul inferior", a precizat localul într-o declarație postată pe Instagram.

"Drake, Apollo și SiriusXM au oprit imediat spectacolul când au aflat despre o posibilă rănire a unui fan și au fost luate protocoale standard. Aceștia au fost văzuți imediat de EMS la fața locului. Fanul și ceilalți membri ai publicului au raportat că sunt în regulă. Nu au fost raportate răni majore. Apollo investighează situația în continuare".

În parteneriat cu SiriusXM, Drake a anunțat concertul ca fiind un eveniment de o singură seară în toamna anului trecut. Inițial trebuia să aibă loc pe 11 noiembrie, dar a fost mutat la începutul lunii decembrie pentru a-l plânge pe Takeoff, a cărui moarte prin împușcare a avut loc cu o săptămână înainte. Spectacolul a fost apoi amânat din nou pentru luna ianuarie din cauza unor probleme de producție, iar un al doilea spectacol a fost adăugat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel