Drake scăpat de procesele civile legate de tragedia de la Astroworld

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Drake / Sursa: Facebook Drake
Drake / Sursa: Facebook Drake

Rapperul Drake a fost exonerat de răspundere în procesele civile intentate împotriva sa, a lui Travis Scott și a altor entități implicate în dezastrul de la festivalul Astroworld din 2021, conform rapoartelor TMZ și KPRC 2 din Houston. Stanton "Larry" Stein, avocatul lui Drake, nu a oferit niciun comentariu în urma deciziei.

Judecătorul Kristen Brauchle Hawkins din Harris County, Texas, care supraveghează cazurile, a respins, de asemenea, acuzațiile împotriva Epic Records, a promotorului de concerte ScoreMore și a altor entități implicate în litigiu. Cu toate acestea, procesele rămân valabile împotriva lui Travis Scott, Apple Inc. și Live Nation Entertainment, printre alte persoane și companii care au solicitat respingerea acuzațiilor, scrie Pitchfork.

Sutele de procese legate de Astroworld au fost consolidate într-un singur caz, iar procesul este programat să înceapă în luna mai.

Drake a urcat pe scenă alături de Travis Scott în timpul concertului acestuia din cadrul festivalului Astroworld din noiembrie 2021. În zilele de după eveniment, care s-a soldat cu 10 morți și sute de răniți, Drake a scris: "Inima mea este frântă pentru familiile și prietenii celor care și-au pierdut viața și pentru toți cei care suferă. Voi continua să mă rog pentru toți și voi face tot ce pot pentru a ajuta. Fie ca Dumnezeu să fie cu voi toți".

Drake a fost audiat anul trecut în legătură cu procesele Astroworld. În martie, el a solicitat în mod oficial să fie retras din procese, argumentând că nu a fost parte la planurile de securitate, nu a fost informat despre eventuale probleme legate de controlul mulțimii, răni sau decese și nu a primit vreo indicație de întrerupere a spectacolului, înainte sau în timpul celor 14 minute de concert.

De asemenea, avocații rapperului au precizat în cererea de retragere din proces: "Reclamanții nu prezintă nicio dovadă că [Drake] ar fi știut efectiv despre vreun risc referitor la designul și amenajarea locului festivalului, despre competența sau adecvarea personalului de la festival sau despre procedurile de urgență".

Vara trecută, un juriu din Harris County a decis să nu îl pună sub acuzare pe Travis Scott în legătură cu tragedia de la Astroworld.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel