Drake rămâne fără o jumătate de milion de dolari din cauza pariului pus pe un meci de box

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Drake
Sursa: captură Youtube Drake

Vești proaste pentru Drake, a cărui pasiune pentru pariurile sportive pare să-l fi costat scump de această dată. Artistul, cunoscut și sub numele de Champagne Papi, a pierdut suma de 565.000 de dolari după ce a pariat pe victoria lui Tyson Fury în meciul de box de sâmbătă (18 mai) împotriva lui Oleksandr Usyk. Ucraineanul Usyk a ieșit victorios din ring, devenind campion mondial indiscutabil la categoria grea.

Victoria lui Usyk vine la scurt timp după ce Drake a postat pe Instagram o captură de ecran a biletului său de pariuri, dezvăluind că a mizat peste o jumătate de milion de dolari pe Fury prin intermediul cazinoului online Stake, cu care rapperul are o colaborare de lungă durată. Dacă Fury ar fi câștigat în locul lui Usyk, câștigul lui Drake ar fi depășit un milion de dolari, potrivit Billboard.

Trebuie menționat că lupta a fost una echilibrată. Un arbitru de la Kingdom Arena din Riyadh, Arabia Saudită, a punctat inițial meciul cu 114-113 în favoarea lui Fury. Totuși, decizia a fost anulată de ceilalți doi arbitri care l-au favorizat pe Usyk.

Această veste proastă vine în contextul disputei încă nerezolvate a muzicianului canadian cu Kendrick Lamar, care, ironic, l-a criticat pe Drake pentru pasiunea sa pentru jocurile de noroc în piesa „Meet the Grahams”. Pe parcursul lunilor aprilie și mai, K. Dot a lansat și piesele „Euphoria”, „6:16 in L.A.” și „Not Like Us” (care a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100) pentru a-l ataca pe Drake. Acesta din urmă a răspuns cu „Push Ups”, „Taylor Made Freestyle”, „Family Matters” și „The Heart Pt. 6”, piese direcționate drept răspuns pentru Lamar.

Lăsând la o parte meciul Fury vs. Usyk, Drake a avut mai mult noroc cu pariurile anterioare. În februarie, a pariat 1.150.000 de dolari pe victoria echipei Kansas City Chiefs în Super Bowl 2024, decizie care s-a dovedit a fi câștigătoare, odată cu victoria echipei conduse de Patrick Mahomes în fața celor de la San Francisco 49ers.

„Nu pot paria împotriva fanilor lui Taylor Swift”, a scris atunci Drake pe Instagram, făcând aluzie la relația dintre Taylor Swift și Travis Kelce.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel