Drake își șterge toate dissurile către Kedrick Lamar de pe Instagram

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

A trecut o lună de când fanii au auzit ceva nou despre conflictul rapid dintre Drake și Kendrick Lamar. Ultimul episod a fost marcat de lansarea piesei „The Heart Part 6” de către Drake, care făcea referire la celebrul freestyle al lui Kendrick.

Drake a lansat această piesă după „Not Like Us” a lui Kendrick, care a doborât recordul de pe Spotify deținut de The Boy. După lansarea piesei „Not Like Us”, fanii de pe internet păreau să-l desemneze pe Kdot drept câștigător, scrie Hypebeast.

Drake Pare să Îngroape Conflictul Promițând „Vibe-uri de Vară”

După un schimb intens de replici, Drake pare să fi încheiat conflictul promițând „vibe-uri de vară” în continuare. Aceasta pare să fie adevărat, deoarece fanii au observat că Drake a șters discret toate urmele pieselor de diss la adresa lui Kendrick de pe Instagram-ul său miercuri, 5 iunie. El a postat o nouă fotografie la conacul său din Toronto cu un mesaj criptic: „Singurul om de yes din jurul meu este dealerul meu de Rolex.” Unii au observat că a postat pe Instagram în aceeași zi în care Kendrick a anunțat viitorul său show pop-up Ken & Friends în Los Angeles, împreună cu pgLang și Free Lunch pe data de Juneteenth. Nu este sigur dacă această performanță va adăuga sau nu la conflict.

Viitorul Rămâne Incert

Deși Drake a șters postările, rămâne neclar dacă aceasta este o strategie de PR pentru ceva mai mare sau dacă pur și simplu recunoaște înfrângerea. Rămâneți conectați pentru a vedea ce pregătesc cei doi rapperi în continuare.

Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura această poveste și ce surprize vor aduce Drake și Kendrick în următoarele luni. Conflictul lor a captivat lumea muzicală și orice mișcare din partea lor este atent monitorizată de către admiratori și critici deopotrivă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel