Drake îl "dărâmă" pe Kanye West! Kim Kardashian este în noua lui piesă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Drake îl "dărâmă" pe Kanye West! Kim Kardashian este în noua lui piesă
Drake îl "dărâmă" pe Kanye West! Kim Kardashian este în noua lui piesă

Drake a avut un weekend ocupat, trăind viața de rapper... lansând o nouă piesă, iar fanii se așteaptă să reîncălzească conflictul cu Kanye West, iar apoi a uimit mulțimea de la Festivalul Dreamville al lui J. Cole.

SiriusXM's Sound 42 a difuzat în premieră vineri o nouă înregistrare a lui Drake intitulată "Rescue Me", care conține un audio cu Kim Kardashian din finalul serialului "Keeping Up With the Kardashians" ... detaliind momentul în care a știut că vrea să divorțeze de Ye (Kanye West).

O auzi pe Kim cum aruncă replica... "Nu am ajuns atât de departe doar pentru a ajunge atât de departe și a nu fi fericită. Ține minte asta", în timp ce Drake fredonează versuri despre cum a dus o domnișoară la o viață de lux.

Speculațiile fanilor au dus zbuciumul lui Drake până la spectacolul său de închidere a cortinei de la Dreamville Fest, unde i-a adus pe GloRilla, Lil Uzi Vert și pe 21 Savage, partenerul său din viitorul It's All a Blur Tour, în timp ce interpreta o avalanșă de hituri.

Nu se știe unde va ajunge oficial "Rescue Me", dar să nu fiți surprinși dacă Ye pregătește o replică muzicală în timp ce vorbim!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel