Drake a cumpărat un inel cu 1 milion $. Bijuteria a aparținut unei legende

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Drake / Sursa: Facebook Drake
Drake / Sursa: Facebook Drake

Drake a dezvăluit ca este cumpărătorul râvnitului inel care și-a triplat valoarea în timpul licitației. Acesta aparținea legendei industriei muzicii rap la nivel mondial.

Drake a plătit un milion de dolari recent pentru un inel unic care aparținea legendei rapului Tupac Shakur. Drake a cumpărat inelul în cadrul unei licitații, săptămâna aceasta, conform spuselor sale, arată France Press, conform Agerpres.

Artistul a postat pe Instagram o fotografie cu mâna lui purtând celebra bijuterie, concepută chiar de 2Pac (numele de scenă al lui Shakur), adjudecată marţi pentru 1,016 milioane de dolari, inclusiv taxe şi comision, la finalul unei licitaţii organizate de Sotheby's.

Valoarea cu care a fost vândut inelul a depășit de 3 ori estimarea inițială care era stabilită între 200.000 şi 300.000 de dolari.

Drake este cunoscut pentru gesturile sale extravagante, nu se uită la bani când e vorba de asemenea cheltuieli, a cumpărat un Boeing 767 pentru uzul său personal sau a plătit 104 milioane de dolari pentru a achiziţiona casa deţinută cândva de cântăreţul Robbie Williams la Los Angeles.

De asemenea, a ţinut prima pagină a ziarelor pentru că a pariat un milion de dolari pe victoria Argentinei în finala ultimei Cupe Mondiale de Fotbal (suma pierdută pentru că scorul era nul la sfârşitul timpului regulamentar).

Cum a fost creat râvnitul inel



Inelul este o piesă unică, ornat cu o coroană inspirată din "Prinţul", carte a scriitorului italian Nicolas Machiavelli care l-a marcat atât de mult pe Shakur, încât a adoptat numele de scenă Makaveli.

Încrustat cu rubine şi diamante, inelul provine din colecţia personală a lui Yaasmyn Fula, naşa şi consilieră apropiată a lui Shakur.

Făcând parte din noua generație de rapperi foarte prolifici, Drake a plasat douăsprezece dintre albumele sale în topul vânzărilor de discuri din Statele Unite, o performanţă egalată recent de Taylor Swift, fiind depăşiţi doar de Jay-Z (14) şi Beatles (19).

Tupac Shakur a fost împuşcat pe 7 septembrie 1996, în timp ce se afla într-o maşină, în Las Vegas, Nevada. Avea 25 de ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel