Dragostea NU are limite! S-a căsătorit cu... COVORUL

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dragostea NU are limite! S-a căsătorit cu... COVORUL / Sursa: Facebook
Dragostea NU are limite! S-a căsătorit cu... COVORUL / Sursa: Facebook

Când prietenii lui Bekki Cocks i-au spus că dacă își iubește atât de mult covorul, ar trebui să se căsătorească cu el, nu mulți dintre ei se așteptau să meargă până la capăt.

Dar astăzi, angajata de 26 de ani, care lucrează într-un cazinou, a declarat "I Rug You" în fața unor invitați speciali, în timp ce s-a căsătorit cu covorul vieții ei în cadrul unei slujbe speciale.

Bekki și "Mat" - numele dat de ea covorului ei preferat, s-au căsătorit și se bucură de o lună de miere relaxantă acasă, în Greater Manchester.

În timpul slujbei intime, care a durat o oră, Bekki, care a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă tradițională albă pentru această ocazie, a promis să-l iubească, să-l onoreze și să-l îngrijească pe Mat 'până când moartea ne va despărți'.

Bekki a spus: "L-am cumpărat pe Mat în urmă cu un an și, de atunci, am tot repetat cât de mult îl iubesc tuturor celor care mă ascultau. 

"A devenit o chestie cu prietenii mei, care obișnuiau să glumească: "Dacă îl iubești atât de mult pe Mat, de ce nu te căsătorești cu el?".

"Petrec atât de mult timp având grijă de el - curățându-l și aspirându-l de câteva ori în fiecare zi și asigurându-mă că arată mereu cât mai bine, nu mi-aș putea imagina să fiu fără el acum."

Bekki folosește produse de îndepărtare a petelor pentru a curăța orice mizerie pe care cei doi copii mici ai ei ar fi putut să o lase pe "Mat" în timpul zilei.

Iar seara, Bekki îi va face lui Mat o ultimă curățenie pentru a se asigura că se bucură de o noapte fără firimituri.

Bekki a adăugat: "Sunt un pic obsedată de Mat. Când copiii sunt în pat, de multe ori mă întind cu el și îi spun cele mai intime gânduri ale mele. Sunt o mamă singură, așa că el a devenit un confident și se pare că întotdeauna reușesc să mă gândesc bine la lucruri atunci când suntem împreună."

Fericitul cuplu a făcut cununia în timpul unei slujbe speciale, găzduită de un sărbătorit la magazinul de covoare Independent Fitters, în apropiere de casa lui Bekki din Stockport.

Susan Fermor, de la Dr. Beckmann, a declarat: "Când am auzit de povestea lui Bekki am simțit că trebuie să ne implicăm. Așa că ne-am oferit să îi plătim nunta și să îi oferim cât mai multe produse de îngrijire a covoarelor pe care le poate folosi într-o viață întreagă."

Ea nu este singura persoană care "găsește dragostea" cu un obiect neînsuflețit. 

Amanda Liberty, în vârstă de 35 de ani, din Leeds, spune că are o relație deschisă cu mai multe corpuri de iluminat, dar intenționează să se căsătorească cu un candelabru numit Lumiere.

Ea și-a schimbat numele de familie din Whittaker în timpul unei relații anterioare la distanță cu Statuia Libertății.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel