Dragoș Bucur, despre rolul de părinte. Detalii neștiute despre viața cu trei copii: Nu vreau să supăr pe cei care nu au copii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dragoș Bucur, sursa foto Facebook
Dragoș Bucur, sursa foto Facebook

Dragoș Bucur are o familie numeroasă și este un tătic împlinit. Cum se descurcă actorul cu fiica lui adolescentă?

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o familie numeroasă de care se bucură în fiecare zi. Noul jurat de la Românii au Talent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Dana Nălbaru de mai bine de 16 ani și au trei copii împreună. 


Dragoș Bucur este foarte mândru de familia lui și spune că realizările fiicei lui adolescente îi aduc o enormă satisfacție, mai ales că tânăra a decis să urmeze cariera tatălui său și este prezentă în multe proiecte teatrale. 


„Partea bună cu adolescența copiilor este că nu vine dintr-o dată, au timp să se obișnuiască cu schimbările și părinții, nu doar copiii! Sofia este un copil deosebit și un real ajutor pentru mine și Dana, a contat foarte mult pentru noi în perioada asta aglomerată că deja este adolescent și nu copil”, a spus Dragoș Bucur pentru tvmania.ro. 


Fiica lui Dragoș Bucur, în vârstă de 15 ani a scris cu tatăl ei un scenariu de serial și împreună au câștigat Marele Premiu al Festivalului de Film de la Sarajevo cu producția „Delta Neagră”, unde au fost în roluri principale. 


„Ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât să fie depășit de copiii lui?! Nu vreau să supăr pe cei care nu au copii, dar este aproape imposibil să explici ce simte un părinte cuiva care încă nu este sau nu își dorește să fie, bucuria pe care o simți la fiecare realizare a copiilor tăi, fie că este vorba de primul pas, cățăratul în copac, răspunsul corect la un exercițiu sau un premiu”, a mai spus actorul. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel