Dr. Mihail: E un super aliment, inclusiv pentru diabetici, care îți aduce un plus de sănătate

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Anna Shvets: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-pahare-ochelari-pahare-de-vin-11368694/
Fotografie de la Anna Shvets: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-pahare-ochelari-pahare-de-vin-11368694/

Există un super aliment, inclusiv pentru diabetici, care îți aduce un plus de sănătate.

Vorbim despre ouă.

Dr. Mihail Pautov a făcut un experiment: a mâncat trei ouă, pe stomacul gol, după ce a făcut mai bine de 12 ore de intermittent fasting. A vrut să vadă cum îi influențează glicemia. Vedeți rezultatul în videoul de la finalul articolului.

„Oul este cel mai nutritiv aliment de pe pământ. Are șase grame de proteine și cinci grame de grăsimi sănătoase. Oul ne crește colesterolul bun, ne scade trigliceridele, are toți aminoacizii esențiali în proporția corectă. Într-un singur ou avem toți nutrienții necesari pentru a transforma o singură celulă într-un pui întreg și viu”, a zis medicul.

„Oul este un super aliment, inclusiv pentru diabetici, care te hrănește mai mult decât orice alt aliment și îți aduce un plus de sănătate, un plus de sațietate și este mereu o super opțiune pentru mic dejun, dar nu numai”, a spus dr. Mihail Pautov.

VEZI ȘI: Cum îți cureți creierul prin alimentație. Dr. Pautov: Cel mai corect științific detox posibil pe care poți să-l ai gratuit

@doctor.mihail 3 oua si glicemia mea; cum influenteaza oualele glicemia ? ???????????? thx @Justin / Stop Spiking Sugar ♬ original sound - doctor.mihail

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel