Dr. Dre revine pe micile ecrane după 30 de ani și dezvăluie secrete din carieră la Jimmy Kimmel Live

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Dr. Dre a revenit aseară în televiziune după o absență de trei decenii, apărând la show-ul Jimmy Kimmel Live chiar după ce a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Celebrul rapper a vorbit cu gazda Jimmy Kimmel într-un interviu lung despre cariera sa, alături de el venind ulterior și Snoop Dogg și 50 Cent.

În timpul interviului, Dr. Dre și-a exprimat entuziasmul pentru primirea stelei, a povestit despre fanii săi neașteptați (printre care se pare că se numără și un grup de maici) și despre procesul colaborativ din spatele realizării muzicii.

„Artiști din alte genuri muzicale te abordează des pentru a colabora?”, l-a întrebat Kimmel după ce a citit o listă lungă de muzicieni cu care rapperul a lucrat.

„Da, tot timpul, dar știi, dragostea mea este pentru hip-hop”, a răspuns Dr. Dre. „Depinde cu adevărat de relație. Dacă întâlnesc pe cineva cu care rezonăm, atunci intru în studio și ne apucăm de treabă.”

„Chiar dacă nu e genul tău de muzică?”, a insistat Kimmel. „Să zicem că Dolly Parton ar vrea să înregistreze.”

„Îmi place Dolly Parton!”, a exclamat Dr. Dre. „Da, absolut. ‚Jolene’ e una dintre melodiile mele preferate... Absolut aș putea face asta, dar hip-hop-ul e dragostea mea.”

După ce Snoop Dogg i s-a alăturat, declarându-se „cel mai mare fan” al lui Dr. Dre, cei doi au rememorat prima lor întâlnire în studio, care a avut loc datorită lui Warren G. „Snoop nu avea habar de structura cântecelor sau așa ceva”, a dezvăluit Dr. Dre. „A venit pur și simplu aici rappând.” El a adăugat, „Nu am găsit niciodată un artist pe baza unei înregistrări demo în afară de Snoop și Eminem.” Cei doi rapperi și-au amintit apoi cum au realizat albumul lui Dr. Dre din 1992, The Chronic, iar Kimmel a vrut să știe cine a venit cu numele albumului.

„E o întrebare bună”, a spus Dr. Dre. „În regulă. Prima dată când am fumat marijuana eram în mașină, în garaj, cred că eram pe la jumătatea albumului și era o femeie. Nu o să-i spun numele. Deci da, era prima mea dată când fumam iarbă și am întrebat-o cum se numește și asta mi-a zis ea și iată-ne aici.”

Cei doi rapperi au confirmat de asemenea că încă lucrează la muzică nouă împreună. „Primul album pe care l-am făcut cu Snoop a fost în 1993 și e singurul album pe care l-am produs vreodată pentru Snoop”, a spus Dr. Dre. „Acum 30 de ani. Deci acum, credeți-mă sau nu, ne reunim din nou și aproape am terminat albumul. Primul album se numea Doggystyle, așa că am decis să inversăm sensul și să-l numim Missionary.”

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel