Două tipuri de chipsuri pe care le poți mânca zilnic. Pot fi consumate și la dietă

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Nutriționiștii au dezvăluit care sunt cele două tipuri de chipuri pe care le poți consuma oricând.

Una dintre cele mai dificile părți ale unei curi slăbit este, de obicei, să vă luați adio de la multe dintre gustările preferate. Deși există cu siguranță multe alte alimente sănătoase care pot susține pierderea în greutate, nu putem nega faptul că multe dintre cele mai populare (și cele mai gustoase opțiuni) vor duce adesea la creșterea în greutate. Acest lucru se datorează, de obicei, faptului că acestea sunt atât bogate în calorii, cât și sărace în nutrienți. Așadar, una dintre cele ami periculoase gustări pentru diete, dar care este îndrăgită de foarte mulți oameni, sunt chipsurile. Însă trebuie să știi că există totuși două categorii de chipsuri pe care le poți consuma fără griji. Consumate cu moderație, acestea pot fi, de fapt, un înlocuitor sănătos pentru chipsurile de cartofi obișnuite, potrivit shefinds

Cele două tipuri de chipsuri bune pentru siluetă

1. Chipsuri vegetariene

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că legumele sunt o parte esențială a unei diete sănătoase. Și, deși cu siguranță nu ar trebui să le consumi pe majoritatea sub formă de chipsuri, chipsurile vegetale sunt cu siguranță mai sănătoase decât chipsurile de cartofi sărate, pline de calorii goale. De aceea, specialiștii recomandă să înlocuiți mereu punga pentru care optați de regulă cu această alternativă mult mai sănătoasă.

"Chipsurile vegetariene sunt făcute din legume cu frunze sau rădăcini, cum ar fi kale, spanac, morcovi și dovlecei, ceea ce le conferă un plus de nutrienți și vitamine", spun specialiștii. "Aceste chipsuri sunt de obicei uscate, după ce au fost coapte, ceea ce le face o opțiune de gustare cu puține calorii. Puteți chiar să vă faceți singuri acasă.”

Chipsurile de cartofi dulci, o alternativă sănătoasă de gustare

Cartofii dulci sunt unele dintre cele mai preferate legume de toată lumea. Sunt plini de beneficii pentru sănătate și, potrivit specialiștilor, sunt niște chipsuri mai sănătoase decât cartofii obișnuiți.

"Chipsurile de cartofi dulci pot fi o alternativă nutritivă și sănătoasă la chipsurile de cartofi obișnuite și pot ajuta la promovarea pierderii în greutate", spune Nanavati, specialist în domeniu, menționând că această legumă de toamnă este "bogată în fibre și carbohidrați, ceea ce poate ajuta să vă mențineți sătul pentru mai mult timp și poate reduce consumul general de calorii".

La fel ca chipsurile vegetale, îți poți face acasă propriile chipsuri de cartofi dulci, ceea ce te va ajuta să obții o gustare mult mai sănătoasă decât ai putea cumpăra din magazine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel