Dorințe împlinite de Crăciun pentru elevii din mediul rural. World Vision: 9 din 10 copii sunt triști de sărbători

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Social
foto: Freepik
foto: Freepik

Dorințe împlinite pentru micuții din mediul rural fără posibilități financiare!

Mai mult de 75% dintre copii nu au avut niciodată ocazia să participe la un spectacol de Crăciun sau să se bucure de o excursie în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei mici își doresc de la Moș Crăciun lucruri simple: zăpadă sau experiențe inedite. Iată că pot fi împlinite de către cei de la Fundația World Vision, ajutoarele moșului din acest an, potrivit PRO TV.

Pentru prima oară la un Târg de Crăciun

Pentru 100 de elevi din Calărași, acest vis s-a realizat în sfârșit. Au avut oportunitatea de a participa pentru prima dată la un Târg de Crăciun, oferindu-le astfel o experiență memorabilă în această perioadă festivă.

Acești copii au avut ocazia să exploreze pentru prima dată atmosfera magică a unui Târg de Crăciun. Grupa de elevi vine de la o școală din județul Călărași, majoritatea având origini în familii cu resurse financiare limitate.

Printre dorințele micuților ei se numără și o excursie cu clasa, iar Fundația World Vision a făcut posibilă această experiență, aducându-i pe toți la Târgul de Crăciun.

9 din 10 copii sunt triști de sărbători

Conform unui studiu realizat de World Vision, 9 din 10 copii din mediul rural sunt nefericiți în perioada sărbătorilor, deoarece realitatea din familiile lor nu reflectă atmosfera idilică prezentată în cărți sau reclame. Ei observă că părinții lor se confruntă cu stresul financiar, iar unii dintre ei se simt pur și simplu nemulțumiți de cadourile sărăcăcioase sau lipsa lor, în timp ce alții sunt plictisiți, în absența activităților distractive în această perioadă festivă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel