Dorian Popa recunoaște că a consumat substanțe interzise: „Am greșit indiscutabil. Eram conștient că poți ieși pozitiv”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Dorian Popa, captură video Youtube/ Dorian Popa
Dorian Popa, captură video Youtube/ Dorian Popa

Dorian Popa a recunoscut că este vinovat, în contextul scandalului cu poliția în care a fost implicat.

Dorian Popa a fost recent implicat într-un scandal de proporții, după ce artistul a fost prins de poliție la volanul mașinii sale, după ce consumase anumite substanțe interzise. Dacă solistul a păstrat tăcerea până în prezent și și-a continuat activitatea ca și cum nimic nu se întâmplase, acesta a ales în final să se justifice și în fața fanilor săi, fiind unul dintre cei mai celebri vloggeri din România, urmărit la orice pas de tineri de toate vârstele. Astfel, arstistul își recunoaște vina și explică cum a fost posibil un astfel de incident neașteptat.

„În primul și în primul rând, vreau să-mi cer scuze celor care mă urmăresc. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. 

Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc, am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, după cum v-am spus, îl regret, mai ales că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, mai ales la câteva zile după ce ai consumat. 

Procesul meu idiot de gândire în momentul ăla a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată demult, unde nu voiam să conduc. Iar aici știți foarte bine că-l am ca șofer pe Edi, care m-a condus pe la toate concertele prin țară în perioada în care aveam genunchiul rupt. Și uite așa am făcut greșeala asta.”, a spus Dorian Popa pe Youtube, potrivit click!

Adevărul despre condusul în lenjerie intimă

Mai mult, imaginea artistul a fost destul de „șifonată” peste tot în presă, unde s-a scris faptul că acesta a fost găsit de poliție în mașină doar în lenjerie intimă. Dorian Popa există, astfel, clar de ce s-a întâmplat un astfel de lucru, care a devenit bază de glume pe internet.

„Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vloggul de terminare a renovărilor. Cum nu a trebuit să plec nicăieri, nici nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală. Aveam nevoie să merg până la un stop, și exact ca un prost mi-am zis: ce se poate întâmpla până la câteva sute de metri de casă? Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași. 

Acum, hai să vă zic cum a fost, pentru că s-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc, ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în 5 minute, și ca retardatul m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin.”, a început mărturisirea Dorian Popa, printr-un clip video postat pe YouTube. 

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea”

În final, Dorian Popa spune că nu și-ar mai dori niciodată să treacă printr-o experiență similară, astfel încât mărturisește că va fi extrem de atent de acum încolo.

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merit. În momentele în care acele 10 minute infernale au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat.”, a continuat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel