Donald Trump dansează pe melodia "Macho Man" (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 16 mai 2023, 13:45 | Categorie: Știri
Donald Trump dansează pe melodia "Macho Man" (VIDEO) / Captura Youtube
Donald Trump dansează pe melodia "Macho Man" (VIDEO) / Captura Youtube

Donald Trump îi iubește pe Village People, dar se pare că sentimentul NU este reciproc... iar acum solistul trupei îi cere lui Trump să nu mai angajeze imitatori care să interpreteze melodiile emblematice ale formației la Mar-a-Lago.

Soția lui Victor Willis - solistul trupei Village People - a lansat un avertisment juridic către Trump, spunându-i să nu mai inducă oamenii în eroare, făcându-i să creadă că îl susțin pentru funcția de președinte, ceea ce, potrivit ei, Trump face prin alegerile sale în materie de divertisment.

Scrisoarea de încetare, trimisă luni și obținută de TMZ, vine în urma unor videoclipuri virale care îl arată pe Trump dansând pe ritmurile unei trupe tribut Village People în stațiunea sa din Florida.

Willis spune că, de când videoclipul cu Trump dansând pe "Macho Man" a devenit viral pe rețelele de socializare, Village People a fost inundat de întrebări din partea fanilor care se întreabă dacă îl susțin pe Trump.

Trupa spune că nu sunt ei în videoclip, ci mai degrabă o gașcă de imitatori îmbrăcați ca ei... și spun că nu i-au dat niciodată lui Trump permisiunea de a folosi imaginea și asemănarea grupului la Mar-a-Lago.

Potrivit scrisorii, Willis a "tolerat" utilizarea de către Trump a muzicii Village People în trecut, dar se pare că la concertul de la Mar-a-Lago s-a depășit o limită... așa că Willis îi cere acum lui Trump să nu mai folosească imaginile și muzica trupei în viitor și amenință cu un proces dacă Trump și campania sa nu se conformează.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience