Dolly Parton și Hayley Williams sunt entuziasmate de "talentata" Miley Cyrus

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dolly Parton și Hayley Williams sunt entuziasmate de "talentata" Miley Cyrus/Captura Youtube
Dolly Parton și Hayley Williams sunt entuziasmate de "talentata" Miley Cyrus/Captura Youtube

Dolly Parton și Hayley Williams au fost încântate de "rockerița zilelor noastre" Miley Cyrus.

În timpul unei conversații pentru Consequence înainte de lansarea viitorului album Rockstar al lui Dolly, duo-ul și-a exprimat admirația pentru Miley.

"Vocile tale și ale lui Miley sunt perfecte împreună", i-a spus solista Paramore lui Dolly, care a colaborat recent cu Miley la o nouă versiune a piesei Wrecking Ball pentru viitorul ei album. "Tu pe acest cântec, se simte ca un cântec pe care l-ai fi putut scrie tu".

"Ei bine, aș fi vrut să fi scris eu acest cântec", a răspuns Dolly. "Miley, sunt înnebunită după. Nu cred că oamenii știu cât de talentată este."

Hayley, în vârstă de 34 de ani, a fost de acord, declarând: "Cred că, din păcate, ceea ce fac oamenii este să o subestimeze pe baza prezentării sau pe baza faptului că a venit de la Disney. Iar ea a dovedit deja că are calitățile necesare: Este o cântăreață grozavă, o scriitoare."

"Actriță. Comediantă", a adăugat Dolly.

"Sincronizarea ei comică cred că este incredibilă. Este o scriitoare grozavă, iar vocea ei...", a exclamat creatoarea hitului Jolene. "Cred că este noua rockeriță din zilele noastre. Acea chestie care are curaj, suflet și sex-appeal. Are vocea aia când poate să coboare cu vocea aia de bourbon și țigări, dar poate să cânte și un cântec atât de delicat. Adică, are tot ce-i trebuie."

Dolly, în vârstă de 77 de ani, a adăugat despre fina ei: "Pur și simplu o iubesc pe Miley. Cred că se vede".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel