Dolly Parton: Secretul căsniciei fericite? Un strop de independență

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube SidsCardShop
Sursa: captură Youtube SidsCardShop

Dolly Parton, o legendă a muzicii country, împărtășește secretul relației sale trainice de 57 de ani cu soțul ei, Carl Dean. Ingredienentul-cheie? Un strop de independență.

Într-un interviu recent, artista a dezvăluit că timpul petrecut separat de Carl a ajutat la consolidarea căsniciei lor. „Oricât de nou ar fi ceva, la un moment dat devine rutină”, a declarat Dolly. „Cred că dacă stați tot timpul împreună, ajungeți să criticați fiecare mic detaliu”, a mai spus aceasta, potrivit Music News.

Dolly (78 de ani) și Carl (81 de ani) își mențin relația „incitantă” prin momentele petrecute separat. „Amândoi avem activități diverse, iar asta face ca revederea să fie plină de emoție”, a explicat ea. „Tocmai distanța mică ne face să ne dorim mai mult unul pe celălalt”, a mai spus aceasta.

Interpreta hitului „Jolene” a împărtășit și activitățile preferate pe care le face împreună cu Carl, fost om de afaceri. „Pur și simplu ne bucurăm unul de celălalt”, a dezvăluit artista. „Îmi place să gătesc, iar una dintre activitățile care ne plac amândurora – nu neapărat o seară romantică, ci mai degrabă o zi dedicată nouă – este să călătorim cu rulota noastră. Ne oprim să mâncăm, pregătesc un picnic pe malul râului, ne plimbăm și ne bucurăm de momente simple”, a declarat aceasta.

Dolly și Carl s-au întâlnit în Nashville, Tennessee, în 1964, și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Iată un exemplu minunat al faptului că și independența își poate avea locul într-o relație de lungă durată!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel