Dolly Parton îi aduce un omagiu regretatei colege Dabney Coleman de la 9 to 5

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Dolly Parton a scris un omagiu emoționant pentru Dabney Coleman, colegul ei de platou din "9 to 5".

Interpreta hitului "Jolene" a intrat luni pe Instagram pentru a-și aminti de "prietenul ei drag", după ce acesta a murit joi, 16 mai, în casa sa din Santa Monica, California, la vârsta de 92 de ani.

"Dabney a fost o un mare actor și a devenit un prieten drag", a scris Parton. "M-a învățat atât de multe când făceam primul meu film, '9 to 5'. Era amuzant, profund și inteligent. Am rămas prieteni de-a lungul anilor și îmi va lipsi foarte mult, la fel ca multor oameni. Cu dragoste, Dolly".

Parton a încheiat postarea cu un emoji de inimă.

În comedia de la locul de muncă "9 to 5" din 1980, Parton, Jane Fonda și Lily Tomlin au interpretat rolul unor colege care s-au aliat pentru a se răzbuna pe șeful lor "sexist, egoist, mincinos și ipocrit", Franklin Hart Jr., jucat de Coleman.

Coleman a fost cunoscut și pentru rolurile sale în filme precum "On Golden Pond," "Tootsie," "You've Got Mail" și "Inspector Gadget," precum și în seriale de televiziune precum "Mary Hartman, Mary Hartman," "Buffalo Bill," "Boardwalk Empire" și "Yellowstone."

Starul din "Yellowstone," Kevin Costner, i-a adus un omagiu tatălui său de pe ecran pe Instagram săptămâna trecută, scriind: "Ce onoare a fost să lucrez cu Dabney Coleman. Fie ca el să se odihnească în pace."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel