Dolly Parton, 78 de ani, dezvăluie secretul surprinzător de simplu al imperiului de 440 de milioane de dolari

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Poate că Dolly Parton este una dintre cele mai de succes și mai cunoscute vedete de muzică country din lume, dar a rămas mereu modestă și fidelă ei însăși.

Mai mult, interpreta hitmaker-ului "9 to 5", care are o avere impresionantă de 440 de milioane de dolari - și continuă să numere - a dezvăluit secretele imperiului său de afaceri de succes, care este atât de inspirat, cât și surprinzător de simplu. 

Într-o nouă conversație cu Bloomberg, Dolly a explicat că unul dintre motivele pentru care afacerile sale - care includ Dollywood Co. (inclusiv faimosul parc tematic) și compania de îmbrăcăminte pentru animale de companie Doggy Parton - au mers atât de bine, este faptul că și-a pus încrederea în oamenii care pot face treaba bine, și i-a lăsat să strălucească în acest proces.

În loc să se ocupe de micromanagement, Dolly a ales cei mai buni oameni pentru fiecare rol, făcând alegeri inteligente în acest proces. 

Ea a spus: "Nu dau ordine nimănui, pentru că nici măcar nu am timp sau energie pentru a face asta. Încerc doar să pun oameni care sunt mai deștepți decât mine în toate locurile potrivite, iar apoi îmi văd de treaba mea."

Dolly însăși strălucește în toate părțile creative ale afacerii, recunoscând: "Eu sunt mai mult forța creatoare și cea care are un simț general al lucrurilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel