Doliu în muzica românească: A murit „Padre“. Folkistul Constantin Gheorghe avea COVID

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Doliu în muzica românească. A murit artistul sibian Constantin Gheorghe, cunoscut ca Padre. Potrivit apropiaților, subofițerul în muzica militară și cântărețul de muzică folk era infectat cu noul coronavirus. Artistul nu era vaccinat.

Cântărețul sibian de muzică folk, Constantin Gheorghe, zis Padre, a încetat din viață. Apropiații spun că artistul nu era vaccinat și s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Din păcate, forma bolii a fost una gravă și, in cele din urmă, Padre nu a mai putut lupta.

Constantin Gheorghe era subofițer în muzica militară, dar a fost un obișnuit al cluburilor de folk, iar oamenii l-au putut asculta în zeci de spectacole și festivaluri de gen. Cei care l-au cunoscut spun despre el că era un suflet cald, un om modest și un talent uriaș. Era pasionat de vânătoare, potrivit Turnul Sfatului.

„De azi nu mai avem Padre! Vânătorul a murit însăgetat într-o noapte, când noiembrie a mai găsit soare, mistreți aleși și o cărare. Dumnezeu s-a îndurat să-i așterne chiar și stele coapte.

Viața ne arată în ferestre pe rând și în vânătoarea aceasta de clipe găsim timp să fim și fericiți. Eu pe Padre l-am văzut puțin și mereu fericit. Dacă ar mai cânta acum ca o pasăre spin ... Da ce să facem la Câmpeni? ... i-aș răspunde: Nimic. Călătoria cu tine a fost cea mai frumoasă aventură. Recunoscători pentru ferestre, Constantin Gheorghe Padre! Dumnezeu să te ierte!”, este doar unul dintre mesajele de pe pagina folkistului.

[citeste si] COVID-19, impact devastator pentru copiii de 10-11 ani. Amprentă pe viață

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel