Doliu în lumea muzicii. A murit David Jolicoeur, membru al trioului de hip-hop De La Soul

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Doliu în lumea muzicii. A murit David Jolicoeur, membru al trioului de hip-hop De La Soul / Foto: Pixabay, de Albrecht Fietz
Doliu în lumea muzicii. A murit David Jolicoeur, membru al trioului de hip-hop De La Soul / Foto: Pixabay, de Albrecht Fietz

David Jolicoeur, membru al trioului de hip-hop De La Soul, a murit la vârsta de 54 de ani.

David Jolicoeur, membru al trioului de hip-hop De La Soul, cunoscut şi sub numele de scenă Trugoy the Dove, a murit la vârsta de 54 de ani, a anunţat duminică presa americană, transmite Agerpres, citând AFP.

Revista de specialitate AllHipHop a publicat iniţial ştirea, confirmată ulterior de Rolling Stone şi de Pitchfork.

Motivul decesului, necunoscut



Motivul decesului este încă necunoscut. În ultimii ani, Trugoy a vorbit în public despre insuficienţa cardiacă de care suferea şi a mărturisit că aceasta l-a împiedicat să plece în turneu alături de ceilalţi membri ai trio-ului, Posdnuos şi Maseo.

Grupul de hip-hop, precursor al genului, s-a format în 1988 la Amityville, pe insula Long Island.

Membrii grupului sunt cunoscuţi pentru "sampling"-ul lor eclectic, pentru folosirea jocurilor de cuvinte şi pentru influenţa pe scena hip-hop-ului alternativ, în special pentru stilul rap jazz.

Undă de șoc în întreaga industrie



Trioul, provenit de pe scena rap de pe Coasta de Est a Statelor Unite, a cultivat o imagine pozitivă şi veselă, în contrast cu stilul gangsta rap din cealaltă parte a ţării, de pe Coasta de Vest.

Vestea morţii muzicianului a provocat o undă de şoc în întreaga industrie, printre cei care au reacţionat pe reţelele de socializare numărându-se vedete ca Busta Rhymes şi Pharrell Williams.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel