Documentarul Led Zeppelin va ajunge în sfârșit în cinematografe

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Documentarul "Becoming Led Zeppelin" va ajunge, în sfârșit, în cinematografe.

Mult-așteptatul film al lui Bernard MacMahon, care documentează "ascensiunea meteorică spre celebritate" a rockerilor de la "Stairway to Heaven," a fost achiziționat de Sony Classics Pictures pentru America de Nord, America Latină, Asia de Sud-Est (cu excepția Japoniei) și Orientul Mijlociu.

Nu există încă nicio veste privind lansarea în Marea Britanie și Europa, iar data exactă de lansare nu a fost confirmată. Cu toate acestea, documentarul este acum finalizat.

Filmul, anunțat pentru prima dată în 2019, a suferit modificări de la prezentarea unui montaj preliminar la Festivalul de Film de la Veneția în 2021.

Potrivit Variety, acesta se mândrește acum cu "un mixaj de sunet nou-nouț (și) materiale proaspăt descoperite din arhivele celor patru membri ai trupei".

Bernard MacMahon a declarat într-un comunicat de presă:

"Becoming Led Zeppelin' este un film despre care nimeni nu credea că poate fi realizat. Ascensiunea meteorică a trupei către celebritate a fost rapidă și practic nedocumentată. Prin intermediul unei căutări intense în întreaga lume și a anilor de restaurare a arhivei vizuale și audio descoperite, această poveste poate fi în sfârșit spusă."

Fanii se pot aștepta la un "acces fără precedent" la trupă, marcând "prima și singura dată când au participat la un documentar în ultimii 50 de ani".

Documentarul include noi interviuri cu Jimmy Page, Robert Plant și John Paul Jones, plus imagini de arhivă cu regretatul John Bonham - care a murit tragic în 1980, la doar 32 de ani, după ce s-a înecat cu propria vomă.

În 2007, Jimmy, Robert, John Paul și fiul regretatului toboșar original John, Jason, s-au reunit din nou pentru un concert unic la arena O2 din Londra, ca parte a unui omagiu adus regretatului președinte al Atlantic Record, Ahmet Ertegun, iar chitaristul Jimmy a dezvăluit că inițial plănuiseră să facă mai mult decât un singur spectacol, dar alte date nu s-au mai concretizat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel