”Doar 5% dintre știrile despre mine sunt adevărate”. Cristiano Ronaldo promite că va spune curând ''adevărul'' despre situaţia sa

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 17 aug 2022, 15:07 | Categorie: Sport

BBC a scris aseară că Manchester United i-ar putea vinde pe portughez după startul slab al echipei.

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, al cărui viitor la echipa Manchester United face obiectul unor intense dezbateri, a promis, miercuri, pe contul său de Instagram, să spună "adevărul în curând", criticând atitudinea presei "care spune numai minciuni", relatează AFP.

Într-un răspuns la o postare a unui fan, fotbalistul portughez a scris în limba sa natală că suporterii vor cunoaşte "adevărul când voi oferi un interviu în următoarele săptămâni".

Fără să ofere detalii, "CR7" susţine că "presa nu relatează decât minciuni. Eu am un caiet şi din 100 de ştiri despre subiectul meu (în ultimele luni), doar cinci sunt adevărate. Deci, vă imaginaţi cum stau lucrurile", a scris CR7.

Deși clubul continuă să insiste că Ronaldo rămâne, presa engleză este convinsă că vânzarea lui este o opțiune realistă – mai ales dacă poate fi găsit un nou atacant care să-i preia rolul. Prima încercare în această direcție a fost efortul de a-l aduce pe Marko Arnautović - dar a fost abandonat după o reacție puternică a suporterilor. Printre atacanții care, potrivit presei din insulă, sunt în prezent legați de Manchester United, se numără și Alvaro Morata, Mauro Icardi și Jamie Vardy.

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League.

BBC a subliniat aseară că Manchester United l-ar putea vinde pe Cristiano Ronaldo după începutul ratat al echipei, care se află la fundul Premier League cu două înfrângeri în două jocuri. Atmosfera proastă din vestiar și dorința portughezului de a părăsi clubul pentru a juca în Liga Campionilor, izolându-se de coechipieri, ar fi decisive în decizia clubului de a scăpa de golgheterul din sezonul trecut.

Daily Mail relatează că Ronaldo a ignorat rugămințile antrenorului asistent Steve McClaren și a refuzat să-i întâmpine pe fanii lui Manchester după înfrângerea de sâmbătă cu 4-0, în deplasare, la Brentford. Frustrările acumulate de superstarul portughez ar putea avea un efect foarte negativ asupra situației (oricum nu foarte bune) din vestiarul 'Diavolilor roșii', iar antrenorul Ten Hag este și el conștient de asta.

Nimeni nu știe unde și-ar putea continua Ronaldo cariera. Totuși, având în vedere că anunță interviul, Ronaldo probabil se așteaptă ca cazul lui să fie rezolvat rapid, pentru că oricum mai sunt doar două săptămâni până la finalul perioadei de transfer.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite