Djokovic și Neymar au făcut spectacol pe străzile din Monte Carlo

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Djokovic, Neymar și Verratti au jonglat cu o minge imensă de tenis.

Novak Djokovic a luat luni o pauză de la pregătirile pentru Rolex Monte-Carlo Masters, dar doar pentru a-și testa abilitățile fotbalistice. Pentru a face acest lucru, el a cerut ajutorul uperstarurilor de la Paris Saint-Germain, Neymar și Marco Verratti.

Djokovic s-a alăturat celor doi într-un schimb de pase. De 20 de ori campion de Grand Slam, Nole este un pasionat de fotbal, etalându-și calitățile în compania celor doi mari fotbaliști. Neymar este unul dintre suiperstarurile fotbalului mondial, marcând 71 de goluri pentru echipa națională a Braziliei, în timp ce italianul Verratti este cunoscut drept unul dintre cei mai în formă mijlocași ai Europei.

Neymar și Verratti sunt două dintre cele mai importante vedete din prima divizie a fotbalului francez, Ligue 1. Paris Saint-Germain, cu sediul în capitala Franței, echipă care a câștigat șapte din ultimele nouă campionate de ligă, Neymar și Verratti fiind vârful de lance.

Perechea de dublu Marcelo Melo și Alexander Zverev l-au prins și ei pe Neymar. Zverev caută un titlu de simplu la singurul turneu Masters 1000 pe zgură pe care nu l-a câștigat încă.



Djokovic este de patru ori finalist la Monte-Carlo și își începe marți campania din 2022 împotriva nr. 46 mondial, Alejandro Davidovich Fokina, în turul doi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel