DJ-ul și producătorul Franky Wah oferă o recompensă după un jaf în Ibiza: „Mi-am pierdut toată muzica și mai mult”

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Transfer de servicii publice locale către autoritățile județene din 2025
Transfer de servicii publice locale către autoritățile județene din 2025

DJ-ul și producătorul Franky Wah oferă o recompensă după ce un jaf în Ibiza a dus la pierderea tuturor creațiilor sale muzicale și a altor bunuri valoroase.

Pe 12 iunie, artistul din Yorkshire a împărtășit un videoclip pe Instagram în care a dezvăluit că mașina sa a fost spartă în timp ce lua masa la un restaurant din zona Jesús a insulei. Hoții au furat toate bagajele și laptopul său, care conțineau ani de muzică neterminată și alte obiecte de neînlocuit, scrie DJmag.

„Totul a fost luat,” a spus el în videoclip. „Are atât de multe lucruri de neînlocuit. Toată muzica mea, laptopul meu, totul. Există o recompensă pentru oricine poate oferi informații despre cine ar putea fi și unde ar putea fi aceste lucruri.”

Pe 13 iunie, el a postat o actualizare despre căutare: „Niciunul dintre obiecte nu a fost recuperat încă, dar acum avem o idee bună unde sunt. Există o recompensă pentru returnarea acestor obiecte și puteți să mă contactați cu încredere că acest lucru nu va merge mai departe. Vreau doar să-mi recuperez munca de-o viață.”

„Desigur, am o mare parte din muzica mea salvată, dar există și multe proiecte și idei care nu sunt. Ore, săptămâni, luni, ani de muncă pe care va trebui să-i recuperez acum neobosit pentru spectacolele mele din acest weekend. Mulțumesc din nou tuturor celor care au încercat să ajute, apreciez cu adevărat.”

În postarea sa originală, Franky Wah a subliniat importanța ajutorului comunității locale din Ibiza, spunând: „Este o insulă mică, există șanse mari să recuperez aceste lucruri în Ibiza. Distribuiți acest mesaj. Să facem acest lucru viral.”

Dacă aveți orice informație care ar putea ajuta în această situație, vă rugăm să-l contactați direct pe Franky Wah prin Instagram.

Verificați cele două postări ale lui Franky Wah pe Instagram despre jaf pentru mai multe detalii și distribuiți pentru a sprijini căutarea sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel