DJ Tiesto nu mai participă la Super Bowl

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

DJ-ul olandez Tiesto, cunoscut și sub numele său real Tijs Verwest, și-a anulat apariția la spectacolul programat pentru duminică la Super Bowl din Las Vegas din motive personale urgente de familie.

Această veste a fost confirmată de Reuters, iar locul său în lineup-ul Super Bowl va fi ocupat de DJ-ul Kaskade.

Tiesto, programat să fie DJ-ul evenimentului Super Bowl, trebuia să anime atmosfera înainte și pe parcursul meciului dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers. Cu toate acestea, din cauza unei urgențe personale de familie, artistul a fost nevoit să se întoarcă acasă duminică dimineața.

Într-o postare pe platforma X, Tiesto a declarat: "Eu și echipa mea pregătim ceva cu adevărat special de luni de zile, dar o urgență personală de familie mă obligă să mă întorc acasă duminică dimineața." El a adăugat că a fost o decizie dificilă să absenteze de la eveniment, dar familia este întotdeauna pe primul loc. Tiesto și-a exprimat recunoștința față de colaborarea cu NFL și a anticipat cu nerăbdare să lucreze împreună în viitor pentru a oferi experiențe incredibile.

La pauza Super Bowl, scena va fi preluată de câștigătorul a opt premii Grammy, Usher. Artistul în vârstă de 55 de ani este unul dintre cei mai populari și mai bine plătiți DJ din lume de peste două decenii și a fost constant votat în topul celor mai buni cinci DJ-uri din lume de către DJ Magazine între anii 2002 și 2017.

Locul lăsat vacant de Tiesto va fi ocupat de DJ-ul american Kaskade, care a exprimat entuziasmul său pentru șansa de a cânta la Super Bowl, numind-o "absolut uluitoare". "Să pot fi primul muzician de muzică electronică la experiența completă a Super Bowl organizat în Las Vegas pare ca și cum m-aș întoarce acasă și sunt mai mult decât încântat să îmi reprezint comunitatea", a declarat Kaskade într-o postare pe X.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel