Divorțul dintre Arianei Grande și Dalton Gomez. Detalii despre contractul prenupțial și acordul de separare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Divorțul dintre Arianei Grande și Dalton Gomez. Detalii despre contractul prenupțial și acordul de separare/Facebook
Divorțul dintre Arianei Grande și Dalton Gomez. Detalii despre contractul prenupțial și acordul de separare/Facebook

Ariana Grande și Dalton Gomez au rezolvat rapid divorțul lor, ajungând la o înțelegere la doar câteva săptămâni după ce au depus actele pentru a pune capăt căsniciei.

Nu au existat o mulțime de probleme litigioase ... a existat un contract prenupțial și Ariana i-a dat un cec lui Dalton... și conform înțelegerii, Dalton va primi 1.250.000 de dolari, fără taxe. Dalton primește banii în avans, așa că nu va exista nicio pensie alimentară pentru soț și soție.

Dalton va primi, de asemenea, 1/2 din veniturile nete obținute din vânzarea casei lor din L.A. Și, Ariana va plăti până la 25.000 de dolari din onorariile avocatului lui Dalton.

O sursă apropiată situației ne spune: "Există încă o dragoste și un respect reciproc puternic între Ariana și Dalton și au vrut să se asigure că totul se face bine, în pas cu ei."

Înțelegerea este o procedură standard de operare pentru avocata Arianei, regina disso Laura Wasser, care încearcă - de obicei cu succes - să rezolve rapid chiar și cele mai controversate divorțuri. Vă amintiți că ea a rezolvat recent divorțul amar dintre Kevin Costner și Christine Baumgartner.

Înțelegerea a fost depusă în instanță și tot ce a mai rămas de făcut este ca judecătorul să semneze și vor fi din nou singuri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel