Divorţ neaşteptat. După 27 de ani de mariaj Hugh Jackman şi soţia sa au anunţat că se despart

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
HUgh Jackman / Foto: Gage Skidmore / Flickr
HUgh Jackman / Foto: Gage Skidmore / Flickr

Actorul australian Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine în saga "X-Men", şi soţia sa Deborra-Lee Furness Jackman au anunţat că se despart după 27 de ani de căsnicie, transmite sâmbătă AFP.

"Am decis să ne despărţim pentru a ne continua dezvoltarea personală", a explicat cuplul într-un comunicat comun transmis revistei People.

În această declaraţie, singura referitoare la despărţirea lor, cei doi au spus că "au avut şansa de a trăi aproape trei decenii împreună, ca soţ şi soţie, în cadrul unei căsnicii minunate şi plină de iubire".

"Ne angajăm în acest nou capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate", au adăugat ei.

Cei doi actori s-au cunoscut în 1995 pe platourile de filmare ale serialului "Corelli" şi s-au căsătorit un an mai târziu.

La acea vreme, Deborra-Lee Furness îşi făcuse deja un nume ca actriţă - în special prin rolul ei de motociclistă răzbunătoare în pelicula "Shame" -, în timp ce Hugh Jackman era încă un proaspăt absolvent al Academiei de Actorie din Perth.

Abia din 2000 el a cunoscut celebritatea la nivel mondial, datorită interpretării mutantului Wolverine în prima parte din saga "X-Men", în paralel cu o carieră pe Broadway.

Hugh Jackman are în prezent 54 de ani, iar Deborah-Lee Furness 67 de ani. Cuplul are doi copii: Oscar, 23 de ani, şi Ava, 18 ani. "Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră", au amintit cei doi actori în comunicatul comun.

Cuplul a fost prezent în mod regulat, ani la rând, pe covoarele roşii din întreaga lume.

În aprilie, Hugh Jackman a marcat cea de-a 27-a aniversare a nunţii lor pe Instagram. "Te iubesc atât de mult. Împreună am creat o familie frumoasă. (...) Râsul tău, spiritul tău, generozitatea ta, umorul, tupeul, curajul şi loialitatea ta sunt un cadou incredibil pentru mine", i-a scris actorul soţiei sale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel