Distanță periculoasă: Oamenii se apleacă la trecerea avionului, iar o femeie a cazut pe spate din cauza vântului

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Avionul de pasageri a zburat la doar câțiva metri deasupra capetele turiștilor.

Când un avion de pasageri Wizz Air a zburat la doar câțiva metri deasupra capetelor turiștilor în timp ce ateriza pe insula grecească Skiatos, a fost unul dintre acele momente în care toți s-au speriat.

Un videoclip spectaculos al aterizării pe insula grecească Skiatos a fost postat pe interne pe internet de un pasionat de avioane, iar mulți au găsit videoclipul tulburător.

Pista de aterizare a aeroportului de pe insulă, care a fost construită la doar câțiva metri de mare, a devenit o atracție turistică, așa că mulți oameni au vrut să filmeze acolo aterizări spectaculoase.

Dar chiar și observatorii experimentați de avioane păreau șocați în timp ce avionul se îndrepta spre pistă și părea că este foarte aproape de a atinge gardul aeroportului.

Câțiva oameni s-au adunat pe plajă și pe șoseaua care străbate porțiunea îngustă de pământ dintre mare și pista de aterizare. Cu toate acestea, pe măsură ce Airbus A321 Neo se apropia, a devenit din ce în ce mai clar că pilotul îl zboară foarte jos. Prin urmare, unii privitori au început să intre în panică în fața avionului care cobora.

În videoclip, unii privitori pot fi auziți țipând, surprinși de zgomodul infernal al motoarelor, iar avionul chiar a ciufulit părul unui bărbat care îl privea când ateriza. O tânără a căzut chiar pe spate pentru că a fost doborâtă de forța motoarelor cu reacție ale avionului, în timp ce o alta și-a pierdut pălăria.

Până la urmă, pilotul a aterizat cu bine pe pista aeroportului, iar mulțimea cu siguranță a avut o experiență despre care vor vorbi mult timp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel