Dispariție misterioasă în Marea Britanie. Ce s-ar fi putut întâmpla cu Nicola Bulley?

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dispariție misterioasă în Marea Britanie. Ce s-ar fi putut întâmpla cu Nicola Bulley? / Foto: Pixabay
Dispariție misterioasă în Marea Britanie. Ce s-ar fi putut întâmpla cu Nicola Bulley? / Foto: Pixabay

Dispariţia misterioasă a unei femei, pe prima pagină a ziarelor britanice.

Scafandri specializaţi au început luni să caute urma unei britanice care a dispărut la sfârşitul lunii ianuarie într-un sat din Anglia, în timpul unei plimbări cu câinele ei, după ce îşi lăsase copiii la şcoală, un caz care provoacă emoţie la nivel naţional, relatează Agerpres, citând AFP.

Ce s-ar fi putut întâmpla cu Nicola Bulley?



Ce s-ar fi putut întâmpla cu Nicola Bulley? Dispariţia acestei femei în vârsta de 45 de ani, pe 27 ianuarie, se află pe prima pagină a ziarelor britanice de câteva zile, iar insistenţa poliţiei de a favoriza teza unui accident a ridicat multe semne de întrebare.

"O oră mai târziu, a dispărut", titrează luni Daily Mirror, care arată ultima imagine cu această femeie luată de pe o cameră de supraveghere video care o arată în timp ce îşi urca în maşină câinele.

Când a dispărut femeia



Potrivit poliţiei din Lancashire, Nicola Bulley a dispărut într-o "fereastră de zece minute" în mediul rural, lângă satul St Michael's on Wyre, în nord-vestul Angliei. Tocmai îşi lăsase fiicele la şcoală şi îşi plimba câinele.

La 09:01 femeia, consultant ipotecar, participase la o reuniune de afaceri pe Teams. Acea întâlnire la distanţă s-a încheiat la 09:30, dar telefonul ei a rămas conectat la apel.

Un trecător o văzuse pe Nicola Bulley la 09:10. De la ora 09:20, telefonul ei a fost localizat, potrivit cercetărilor poliţiei, pe banca unde a fost găsit în jurul orei 09.35 de către un alt trecător, nu departe de câine, care rămăsese singur şi "agitat".

Principala ipoteză



"Principala noastră ipoteză de lucru este că Nicola a căzut din nefericire în râu şi că nu a existat niciun terţ sau implicare criminală şi că nu există suspiciuni, ci un caz tragic al unei persoane dispărute", a spus Sally Riley, care conduce ancheta poliţiei.

Dar familia şi prietenii Nicolei Bulley refuză să creadă această teorie a poliţiei şi reclamă absenţa urmelor în pământul umed.

Nimeni nu știe nimic



"Cineva trebuie să ştie ceva. Oamenii nu dispar aşa", a reacţionat sora ei Louise Cunningham, în timp ce tatăl ei a menţionat pista unei răpiri.

Poliţia a efectuat căutări în râu, dar fără niciun rezultat.

Luni, o echipă de scafandri de la Specialist Group International s-a alăturat căutărilor. Sonarul de înaltă tehnologie folosit de această companie poate localiza "o bucată de lemn sau o piatră aflate într-un râu", a spus directorul Peter Faulding.

Această tehnologie ar trebui să permită poliţiei să confirme sau să infirme pista conform căreia Nicola Bulley se află în râu, a conchis el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel