Discursul Shakirei, Femeia Anului, la Billboard's Latin Women in Music 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Discursul Shakirei, Femeia Anului, la Billboard's Latin Women in Music 2023
Discursul Shakirei, Femeia Anului, la Billboard's Latin Women in Music 2023

Colegul său columbian Maluma i-a prezentat premiul în cadrul primei gale Billboard "Latin Women in Music".

În prima sa apariție publică de când s-a mutat la Miami luna trecută, Shakira a ținut un discurs emoționant pentru a accepta primul premiu Billboard pentru Femeia Anului la gala inaugurală "Latin Women in Music", mulțumindu-i mamei sale, prietenilor săi și femeilor în general.

Vorbind în fața unei mulțimi care, cu regularitate, a răsunat în semn de aprobare la Watsco Center din Miami, Shakira - îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă și mulată - a fost la fel de sinceră în cuvintele sale ca și în cântecele sale recente.

"Este adevărat că atunci când m-am simțit cel mai pierdută, muzica m-a pus pe drumul de întoarcere la mine însămi", a spus ea, adresându-se celor peste 2.000 de persoane prezente la gala din 6 mai (difuzată în această seară pe Telemundo și Peacock), într-o aluzie clară la recenta ei despărțire publică de starul de fotbal Gerard Piqué. "Dar cele mai importante lecții le-am învățat de la alte femei, iar pentru ele am scris ceea ce am scris și am cântat ceea ce am cântat. Pentru că numai o femeie poate iubi până când este sfâșiată; poate vorbi cu cea mai brutală onestitate; poate cânta cu furie; poate dansa în extaz și poate fi adusă la lacrimi de emoție. Doar o femeie poate face asta."

Dar, la Billboard's Women in Music, a fost vorba de celebrarea superstarului global. Vedeta columbiană a atins noi culmi cu cel mai mare debut în limba spaniolă din 2022 ("Monotonía" featuring Ozuna) și a doborât 14 recorduri Guinness World Records cu "Shakira: BZRP Music Sessions #53", care a debutat pe locul 9 în topul Billboard Hot 100, devenind astfel prima femeie care a ajuns în top 10 al clasamentului cu o piesă în limba spaniolă.

Colegul său columbian Maluma a subliniat aceste înregistrări atunci când a venit să o prezinte pe Shakira, pe care a numit-o prietenă.

"Am văzut cu ochii mei că Shakira își scrie cântecele din inimă și din experiențele sale, iar anul acesta a reușit să transforme adversitatea în artă, emoțiile și durerea în muzică și a făcut istorie cu versurile sale, creând un hit care astăzi este un imn feminin universal: Femeile nu plâng, femeile încasează!", a spus el în aplauze furtunoase.

Ovația în picioare a fost însă pentru Femeia Anului. Citiți mai jos discursul complet de acceptare al Shakirei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel