Dire Straits refuză "sume uriașe de bani" pentru a se reuni

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dire Straits refuză "sume uriașe de bani" pentru a se reuni
Dire Straits refuză "sume uriașe de bani" pentru a se reuni

Dire Straits nu se va reuni - în ciuda faptului că au fost oferite "sume uriașe de bani" pentru ca trupa să se reunească din nou.

Basistul John Illsley, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit că managerul trupei "Sultans of Swing", Paul Crockford, îi vorbește mereu despre sumele mari de bani pe care oamenii sunt dispuși să le plătească pentru a vedea trupa rock, câștigătoare a unui premiu Grammy, din nou pe scenă.

Într-un interviu acordat publicației The Telegraph, acesta a declarat: "De fiecare dată când luăm prânzul împreună, [el] îmi spune: "Aș vrea ca oamenii să nu-mi mai ofere sume uriașe de bani pentru a pune din nou împreună [Dire Straits]"."

Trupa "Money For Nothing" - din care mai făceau parte frații și chitariștii Mark și David Knopfler și bateristul Pick Withers - s-a despărțit definitiv în 1995, după șase albume de studio.

Membrii Rock and Roll Hall of Famers - care s-au format în 1977 - s-au despărțit pentru scurt timp în 1988, înainte de a se reuni în 1990.

Cu toate acestea, John insistă că trupa s-a despărțit la momentul potrivit, deoarece le încurca viața personală.

El a adăugat: "Majoritatea căsniciilor noastre se destrămau, nu ne vedeam prea mult copiii - totul era greșit. Sunt lucrurile obișnuite care li se pot întâmpla oamenilor din trupe."

Într-un interviu acordat în 2008 pentru "BBC News", John a afirmat că succesul carierei solo a lui Mark a fost un obstacol în calea unei reuniuni.

El a explicat: "Cred că mai avem cu siguranță încă un turneu și, probabil, încă un disc.

"[Dar] el [Knopfler] face diferite tipuri de muzică acum.

"Se descurcă incredibil de bine ca artist solo, așa că jos pălăria pentru el. Se simte foarte bine făcând ceea ce face."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience