Dinu Maxer, implicat într-o nouă relație, la nici o lună de la divorț: „Am fost bulversat, pur și simplu!”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer a oferit informații inedite despre noua sa iubită.

Dinu și Deea Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 17 ani de zile, de unde au rezultat doi copii minunați. Extrem de multe persoane îi considerau pe cei doi drept familia model, fiind un reper pentru majoritatea din jurul lor. Tocmai din acest motiv, vestea divorțului a venit ca un șoc peste toți fanii din comunitatea lor. Cei doi au spus că principala cauză a rupturii este, în primul rând, diferența de vârstă, dar și pe principiile diferite pe care le au asupra vieții. În ciuda încercărilor disperate de a salva relația, Dinu și Deea Maxer nu au mai găsit nicio cale de mijloc, motiv pentru care divorțul a fost cea mai bună soluție.

Totuși, chiar dacă au trecut doar câteva săptămâni de când cei doi au lansat această veste tristă în mediul online, Dinu Maxer și-a confirmat deja noua relație. Artistul se iubește cu o brunetă extrem de frumoasă, care pare că i-a furat deja inima, întrucât acesta nu ia în considerare doar o singură „aventură” cu femeia. 

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!' Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ', a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Dinu Maxer: „Ce înseamnă prea devreme?”

Mai mult, acesta le-a oferit și un răspuns celor care îl acuză de faptul că și-a refăcut viața mult prea devreme. Chiar dacă mărturisește că nu îi este ușor să iubească din noi după o relație de 17 ani, Dinu Maxer este deschis către noi oportunități și își dorește să aibă din nou alături o femeie cu care să-și împartă zilele și nopțile.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. 

'Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu., a mai declarat recent Dinu Maxer, potrivit spynews.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel