Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei
Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei

După despărțirea oficială de Dinu Maxer, Deea și-a găsit rapid un nou iubit, mai apropiat de vârsta ei. Noul partener al dansatoarei este Robert, care deja s-a cunoscut cu cântărețul de la fosta trupă AXXA. 

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit în primăvara acestui an, după 18 ani de relație. Ambii și-au refăcut rapid viața, după semnarea actelor de divorț. Solistul a rupt relația cu noua iubită, dar în cazul Deei, lucrurile sunt mai stabile.

De curând, Dinu și Robert s-au cunoscut, pentru că au participat la un eveniment monden. Robert a ajutat-o pe Deea cu costumele, iar Dinu a fost sprijinit la rândul său cu instrumentele, de niște sunetiști.

Robert și Dinu s-au salutat și chiar au schimbat câteva vorbe, scrie presa de cancan.

Deea Maxer afirmă că mai are evenimente alături de Dinu și le vor onora așa cum au promis.

„Da, așa este, am avut un eveniment împreună cu Dinu, care a fost antamat înainte de divorț. Suntem profesioniști și în continuare lucrăm artistic împreună. Am cântat și piese în duet la acest eveniment. Însă am mers cu mașini separate”, a transmis Deea.

Dansatoarea are 33 de ani, Dinu 49, iar noul iubit 30. Deea se simte din nou, în „al nouălea cer”.

„Sunt într-o relație, așa este. Am postat fotografii cu Robert și îmi asum relația, nu îmi place ideea de a fi vânată și pozată pe la colțuri și eu să mă fâstâcesc. Sunt asumată, iubesc și sunt implicată în această relație. Eu și Robert nu ne ascundem, însă nici nu ne dorim expunere. Suntem un cuplu la început de drum, care nu își dorește să devină cuplu monden”, a comentat Deea.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel