Diferențele cheie între Apple Music, Spotify și YouTube Music

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 sep 2023, 10:03 | Categorie: Știri
YouTube blochează veniturile din publicitate obţinute de Russell Brand / Freepik
YouTube blochează veniturile din publicitate obţinute de Russell Brand / Freepik

Telefonul nostru ne permite să accesăm aproape 100 de milioane de cântece prin serviciile de streaming, iar Apple, Google și Spotify concurează pentru abonamentele noastre.

Iată prețurile fiecărui abonament:

  • Spotify costă 24 lei
  • Apple Music costă, de asemenea, 24 lei
  • YouTube Music costă 26 lei, dar include și acces la YouTube Video fără reclame ca serviciu adițional

Acum, fiecare poate să încerce aceste servicii gratuit pentru o anumită perioadă.

Spotify, de exemplu, permite ascultarea gratuită pentru trei luni. Este o perioadă de probă, trebuie să introduceți datele cardului. Apoi, din a 4-a lună, începe să ia cei 24 lei.

Pentru Apple Music avem o lună gratuită, iar Youtube Music oferă la fel.

Toate cele trei platforme oferă acces la peste 100 de milioane de melodii. Pe vremea când Spotify a intrat în România erau doar 20 de milioane de melodii pe platformă. Se tot adună, cele vechi nu dispar.

Atât Spotify, cât și Apple Music și YouTube Music oferă opțiuni de pachete pentru familii, care includ șase conturi utilizabile împreună. Spotify Family costă 38 lei, în timp ce Apple Music Family costă 37 lei.

Un avantaj distinct al Apple Music este posibilitatea de a reda audio lossless, ceea ce înseamnă că dacă aveți căști cu fir sau un sistem audio de înaltă calitate, veți beneficia de o calitate audio superioară. Mai mult, Apple Music oferă și sunet spațial, sau "special audio", prin tehnologie Dolby Atmos, oferind o experiență sonoră cu sunet în 360° atunci când utilizați căști. Diferența în experiența de utilizare poate depinde de preferințele fiecărui utilizator.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience