Dieta-Barbie: Ce Trebuie să mănânci pentru a obține silueta asemănătoare cu cea a lui Margot Robbie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Suma fabuloasă pe care o va câștiga Margot Robbie pentru rolul din filmul Barbie
Suma fabuloasă pe care o va câștiga Margot Robbie pentru rolul din filmul Barbie

Lansarea filmului Barbie a generat o adevărată febră globală, captivând inimile fanilor din toate colțurile lumii cu prestația lui Margot Robbie. Mulți dintre admiratori, în special femei și domnișoare, s-au întrebat cu uimire cum reușește talentata actriță să își păstreze silueta într-o formă atât de remarcabilă.

În urma premierei filmului Barbie, căutările pe Google referitoare la regimul alimentar al lui Margot Robbie au înregistrat o creștere semnificativă de 1,364%, conform informațiilor furnizate de Total Shape. Această tendință nu poate fi decât așteptată, având în vedere că filmul Barbie a devenit rapid un fenomen cultural, cu siguranță calificându-se ca unul dintre cele mai populare filme ale sezonului estival.

Pelicula abordează teme variate și profunde precum sexismul, diversitatea, imaginea corporală, egalitatea de gen și feminismul, captând atenția unui public larg. Numeroase femei au manifestat curiozitate în legătură cu regimul alimentar al lui Margot Robbie, cunoscut sub numele de „dieta Barbie”, și modul în care actrița în vârstă de 33 de ani s-a pregătit pentru rolul interpretat.

Iată câteva aspecte la care a apelat actrița pentru a fi cea mai bună versiune a ei în rolul păpușii Barbie, cel mai cunoscut personaj din întreaga lume.

Pentru a menține o piele sănătoasă și cu un aspect perfect, Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii, a spus într-un interviu pentru Harper’s BAZAAR că

„Margot a mâncat alimente fermentate precum kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare”.

Dacă te întrebi care sunt beneficiile lor, alimentele fermentate:

  • Îmbunătățesc digestia, dat fiind că au un valori ridicate de probiotice, benefice pentru bacteriile care sprijină sănătatea microbiomului. Ajută la îmbunătățirea digestiei și absorbția nutrienților și reduce simptomele precum indigestia, balonarea și constipația.

  • Îmbunătățește sistemul imunitar– alimentele fermentate ajută la echilibrarea microbiomului. Un microbiom divers și echilibrat este asociat unui răspuns mai puternic al sistemului imunitar și reduce riscul de infecții.

  • Îmbunătățește absorbția nutrienților– fermentarea poate face nutrienții complecși mai ușor de absorbit de organism, în special a anumitor vitamine și minerale precum vitaminele B, acidul folic și anumiți antioxidanți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel