Diddy rupe tăcerea în legătură cu înregistrarea video când o agresează pe Cassie: Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Mogulul muzical a spus într-o înregistrare video pe Instagram că era "dezgustat când a făcut-o" și că este "dezgustat" acum.

Sean "Diddy" Combs reacționează la publicarea unei înregistrări video din 2016 care îl arată cum o împinge și o lovește pe fosta sa iubită, Cassie.

Duminică, 19 mai, muzicianul de 54 de ani a transmis o declarație prin intermediul unui videoclip pe Instagram, cu legenda: "Îmi pare sincer rău".

"Este atât de dificil să reflectezi asupra celor mai întunecate momente din viața ta", a spus el în filmare.

"Uneori trebuie să faci asta. Am fost complet pierdut. Vreau să spun că am ajuns la fundul sacului, dar nu-mi găsesc scuze. Comportamentul meu din acel videoclip este de neiertat".

El a continuat: "Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip".

"Dezgustat. Am fost dezgustat atunci când am făcut-o, sunt dezgustat și acum. Am căutat ajutor profesional, mergând la terapie și dezintoxicare. A trebuit să cer mila și harul lui Dumnezeu. Îmi pare foarte rău, dar m-am angajat să fiu un om mai bun. În fiecare zi", a adăugat Combs.

Mogulul muzical și-a încheiat apoi declarația afirmând că "nu-și cere iertare" și că îi pare "cu adevărat rău".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel