Dezvăluirile nu se opresc aici, din partea cuplului regal Harry-Meghan. Cei doi plănuiesc și alte documentare/ video

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Al doilea volum din „Harry & Meghan”, seria de documentare a Ducelui și Ducesei de Sussex, a apărut la jumătatea lunii decembrie și a oferit un punct de discuție pentru multe familii în perioada sărbătorilor.

 

Cu toate acestea, ei sunt departe de sfârșitul relației dintre cuplul Sussex și Netflix, deoarece serialul a fost doar o mică parte din afacerea de milioane, întinsă pe mai mulți ani, pe care au încheiat-o cu gigantul de streaming în 2020, notează Insider.

Potrivit The New York Times și Us Magazine, cuplul a fost de acord să producă o gamă largă de conținut - documentare, filme sau spectacole pentru copii - sub compania lor de producție, Archewell Productions.

„Accentul nostru se va concentra pe crearea de conținut care să informeze, dar și să dea speranță”, a spus cuplul într-o declarație pentru New York Times, când înțelegerea a fost anunțată pentru prima dată în urmă cu trei ani. „Ca noi părinți, este important și pentru noi să facem programe inspiraționale pentru familie.”

Ei au adăugat că „acoperirea fără precedent a Netflix ne va ajuta să împărtășim conținut de impact care determină acțiunea”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel