Anastasia Soare deține un imperiu în State, iar Sharon Stone i-a cântat "Happy Birthday"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 03 ian 2023, 16:25 | Categorie: Știri
Deține un imperiu în State, iar Sharon Stone i-a cântat "Happy Birthday"
Deține un imperiu în State, iar Sharon Stone i-a cântat "Happy Birthday"

Deține un imperiu, este multi-milionară în dolari, mega cunoscută în toată lumea și prietenă la cataramă cu staruri hollywodiene. 

Anastasia Soare, fondator și CEO al companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, și-a serbat pe 28 decembrie ziua de naștere. 

Sharon Stone, actrița care a înfierbântat o planetă cu celebra scenă din “Basic Instinct” a fost și ea prezentă la chef, oferindu-i Anastasiei Soare un cadou rupt din imaginația proprie, un tablou pictat de marea diva pentru constănțeancă.

1. -imagine fara descriere- (anastasia_05798300.jpg)

Așadar răsfațata marilor actori de peste Ocean, românca noastră a bifat, încă o dată opulența, cu ocazia zilei sale de naștere.

După ce, în urmă cu câteva zile a petrecut Crăciunul în compania altor vedete, împreună cu familia Kardashian.

Cine este Anastasia Soare

Născută într-o familie de aromâni din Constanţa care a fugit din România comunistă în 1989, Anastasia Soare a interacționat cu cele mai mari vedete din America, de la Michelle Obama la Jennifer Lopez, Oprah Winfrey şi Reese Witherspoon, şi Kim Kardashian.

Citește și:  Țiriac a anunțat că și-a trecut în testament și copiii din flori: Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu

Omul de afaceri și fostul tenismen de succes, Ion Țiriac, a mărturisit cum urmează să îi fie împărțită averea după moarte.

Omul de afaceri are trei copii legitimi. Este vorba despre Ion Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac și Karim Mihai Ţiriac. Cu toate acestea, singurul care i-a oferit nepoți este Ion Ion Țiriac, fiul cel mare.

Alexandru și Nicholas Noah, în vârstă de 16, respectiv 14 ani, sunt singurii nepoți ai milionarului român, care până de curând se lăuda cu titlul de cel mai bogat om din țara noastră.

Fostul tenismen a declarat că are deja testamentul făcut și că a împărțit, în mod echitabil, averea sa, chiar și copiilor ilegitimi.

Ion Țiriac a dezvăluit că are 33 de copii ilegitimi de care va avea grijă și după moartea lui, deși a refuzat să îi recunoască legal.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite