Despărțirea momentului în showbiz: Andreea Antonescu și Victor Vrânceanu s-au separat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Artista Andreea Antonescu a anunțat despărțirea de jurnalistul Victor Vrînceanu.

 

„Dragii mei, vreau să aflaţi de la mine că relaţia pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat. Despărţirea nu are ca şi cauză subiecte care să ţină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creşterea bebelinei.

Vă mulţumesc anticipat pentru faptul că îmi respectaţi alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, a scris artista pe reţelele sociale.

În urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu a vorbit și despre nunta cu Victor Vrînceanu, dezvăluind că nu au de gând să facă acest pas. 

„Eu nu am fost niciodată femeia aia clasică  sau fetița clasică care a visat întotdeauna rochia de mireasă sau știa rochia de mireasă  de la 3 ani. Ba, din contră, am fost din cealaltă categorie care nu s-a gândit niciodată la așa ceva. Nu sunt genul de organizatoare  de evenimente, mie nu-mi plac. Sunt o persoană tipicară, o persoană care se concentrează foarte mult asupra unor chestii. Și atunci  tocmai nici nu am făcut prima nuntă. Mi se părea foarte complicat, mi se părea că o mireasă în ziua nunții este foarte stresată și  atunci nu mi se pare că e despre asta. Eu am îmbrăcat rochia de mireasă dar pentru niște shootinguri, așa, pentru viața mea, nu, n-am îmbrăcat-o. Legat de subiectul ăsta nu pot să mă exprim niciodată pentru că pe mine m-a învățat viața de câteva ori până acum că niciodată să nu spui niciodată! Dacă azi ajungeam și declarăm oficial niște lucruri pe care le gândesc mult înainte de a ajunge să le spun. Mă  trezeam că într-un an de zile, principiile și concepțiile mele sunt total diferite. Și atunci nu pot să mă exprim, nu știu ce să răspund! Nu am de unde să știu pentru că nu știu unde mă duce viața niciodată!”, a mai spus artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel