Despărțire în showbiz! S-au despărțit la mai puțin de o lună de când și-au asumat public relația

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Despărțire în showbiz! S-au despărțit la mai puțin de o lună de când și-au asumat public relația
Despărțire în showbiz! S-au despărțit la mai puțin de o lună de când și-au asumat public relația

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit, la nici o lună de când și-au făcut relația publică. Impresara spunea, cu câteva zile în urmă, că e o persoană puternică și nu are nevoie de nimeni în viața ei ca să fie fericită.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu mai formează un cuplu, iar anunțul a fost făcut chiar de Anamaria Prodan pe contul său de Instagram. Impresara a vorbit foarte frumos despre Flavius și a spus că vor rămâne prieteni, chiar dacă nu mai sunt împreună.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat, ca bărbat și ca om. Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

2. -imagine fara descriere- (prodan_32339900.jpg)

La rândul lui, Flavius Nedelea a postat același mesaj pe contul său de Instagram. „Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră prin viața în doi a luat sfârțit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om. Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever”, a scris Flavius Nedelea.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel