Deși s-a zvonit că o înșela, Ibrahimovic nu se desparte de frumoasa lui parteneră: Mai întâi sărutări pasionale și apoi un duș rece

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Paparazzii i-au surprins pe iaht, iar mulți fani au fost încântați de fotografiile din timpul dușului.

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic, care va împlini 41 de ani pe 3 octombrie, se bucură zilele acestea de vacanța anuală în Sardinia și este însoțit de frumoasa sa parteneră, antreprenoarea de succes Helena Seger (51). Fotbalistul pare extrem de relaxat, iar fotografiile făcute de paparazzi, cu Ibrahimovic în timpul dușului, au făcut valuri pe inernet.

De asemenea, cuplului i-a făcut plăcere să călătorească pe un jet ski și se pare că de data aceasta nu și-au luat fiii, Maximilian și Vincent, cu ei în vacanță.

Zlatan încă nu este hotărât în privința viitorului său ca fotbalist. Chiar dacă va semna o prelungire a contractului, pe un an de zile, cu AC Milan, adică un contract care va dura până la 30 iunie 2023, va fi nevoit să rămână câteva luni în afara terenului, după operația cu care încearcă să-și rezolve problema ligamentelor de la genunchiul stâng. „Mi-am scos lichid din genunchiu o dată pe săptămână timp de șase luni”, recunoștea el recent.

"Abia am dormit în ultimele șase luni din cauza durerii. Niciodată nu am suferit atât de mult pe teren și în afara lui", a adăugat el.

Zlatan și Helena au o relație din 2001. S-au întâlnit când el i-a blocat drumul cu Ferrari-ul lui. "Si-a parcat Ferrari-ul atat de rau incat nu am putut sa ies cu Mercedesul meu. I-am spus destul de apăsat să-l mute imediat. Și da, a văzut ceva ce i-a placut. Nu este ușor să trăiești cu el, dar recunosc, nici cu mine nu este ușor.” , spunea mai demult Helena.

Cuplul a supraviețuit numeroaselor zvonuri despre aventurile lui cu alte femei.

Zlatan a fost asociat cu jurnalista sportivă italiană Diletta Leotta. El și Diletta ar fi petrecut împreună Anul Nou 2021, iar ea l-a întâmpinat, scrie presa tabloidă, în prag în jurul orei 21:00 și toate luminile din casă s-au stins la scurt timp după miezul nopții. Se presupune că „nu s-au aprins până dimineață”, a scris presa italiană. Nici Ibrahimovic, nici partenera sa nu au vrut să comenteze aceste acuzații.

Se pare că Helena a decis să ignore acele zvonuri, iar ea a fost responsabilă pentru numeroasele succese în afaceri ale lui Zlatan și l-a sfătuit unde să investească milioanele lui câștigate.

Deși Helena crede că are picioare prea scurte și buzele prea mari, pentru Zlatan este perfectă. "Ce credeți că sunt femeile? Eu iubesc o singură femeie", a explicat el într-un interviu și a adăugat că doar Helena l-a înțeles. "Nu vreau sa o flatez, dar este deșteaptă, foarte inteligentă. Nu știu de ce suportă un maniac ca mine", a spus fotbalistul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel