Desert răcoritor cu nucă de cocos din doar trei ingrediente: Rapid de preparat și cu doar 70 Kcal

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Desert răcoritor cu nucă de cocos cu doar 3 ingrediente. Poate fi preparat rapid și are doar 70 Kcal.

Desertul cu lapte de cocos nu are nevoie să fie gătit, deoarece este practic o budincă și, credeți-mă, vă va satisface papilele gustative. În plus, este un desert 100% vegan, deoarece nu conține ingrediente de origine animală, ca să nu mai vorbim de faptul că nu este nici prea bogat în calorii, fiind ideal pentru cei care țin dietă.

Cu alte cuvinte, este perfect pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărei persoane. Ca să nu mai spunem că rețeta este atât de delicioasă încât îți va tăia respirația - de fapt, este posibil să nu fi gustat niciodată ceva atât de bun și de gustos! Cu siguranță vă veți îndrăgosti de acest desert după prima degustare.

Un alt punct în plus al acestui desert este că este atât de ușor și rapid de făcut încât nu ai nevoie decât de câteva minute din timpul tău pentru a-l savura.

Rețeta pentru desert răcoritor cu nucă de cocos din doar trei ingrediente: proaspăt, gustos și cu conținut scăzut de calorii


Timp de preparare: 10 minute
Timp de repaus în frigider: 4-5 ore
Timp total: aproximativ 5 ore
Porții: 3
Calorii: 70 per porție

Ingrediente


400 ml lapte de cocos fără zahăr 
40 g amidon de porumb
25 g de îndulcitor pudră de stevia (sau, alternativ, 50 g de zahăr pudră)
Suficienți fulgi de nucă de cocos (opțional)

Citește și: Beneficiile NEȘTIUTE ale usturoiului. De ce este bine să dormi cu el sub pernă


Pregătire

Mai întâi se toarnă laptele într-o cratiță, se adaugă îndulcitorul stevia (sau zahărul pudră) și amidonul de porumb, apoi se amestecă cu o spatulă.

După ce ai obținut un amestec omogen, fără cocoloașe, adaugă sarea, mută pe aragaz și, amestecând continuu, lasă totul să se gătească până când laptele s-a îngroșat până la o consistență cremoasă.

La final, turnați amestecul în trei farfurii mici pentru copt cu o singură porție (dacă preferați, puteți folosi și cupele corespunzătoare), apoi acoperiți cu folie alimentară și puneți la frigider pentru 4-5 ore.

Odată ce desertul este gata se scoate din pahare, se înmoaie în fulgi de cocos (dacă doriți) și se servește pe o farfurie.

Acesta este un desert cremos pe care copiii îl vor adora. Se face foarte repede și chiar dacă nu ai timp, îți ia doar 10 minute și este gata.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel