Descoperirea care a zguduit Casa Albă: Pulberea albă găsită era, de fapt, cocaină

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Descoperirea care a zguduit Casa Albă: Pulberea albă găsită era, de fapt, cocaină/Fotografie de la Aaron Kittredge
Descoperirea care a zguduit Casa Albă: Pulberea albă găsită era, de fapt, cocaină/Fotografie de la Aaron Kittredge

Pulberea albă găsită în incinta Casei Albe duminică seara, care a dus la închiderea temporară a unei părți a complexului prezidențial, a fost identificată ca fiind cocaină de către departamentul de pompieri din Washington, conform relatărilor Washington Post și Reuters.

Reuters a confirmat că Serviciul Secret a descoperit un "obiect necunoscut" care a determinat închiderea unei părți a Casei Albe, dar pentru mai multe informații, a fost direcționat către departamentul de pompieri, care a refuzat să comenteze.

Potrivit unui comunicat transmis prin e-mail, un purtător de cuvânt al Serviciului Secret a declarat: "Duminică seara, complexul Casei Albe a fost închis preventiv în timp ce ofițerii din Divizia Uniformată a Serviciului Secret investigau un obiect necunoscut găsit în zona de lucru".

Obiectul a fost descoperit în Aripa de Vest, care este zona în care locuiește președintele SUA și include Biroul Oval, zona de presă, birouri și spații de lucru pentru consilieri și personalul președintelui.

Președintele Joe Biden nu se afla la Casa Albă în acel moment. Sute de oameni lucrează sau trec prin Aripa de Vest a Casei Albe în mod constant.

Serviciul Secret a indicat că "Departamentul de Pompieri DC a fost chemat să evalueze și a stabilit rapid că substanța nu era periculoasă". Se desfășoară o anchetă pentru a determina cum a ajuns substanța la Casa Albă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel