Descoperă playlistul preferat al lui Mark Zuckerberg. Ce muzică se ascultă în casa fondatorului Meta

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Descoperă playlistul preferat al lui Mark Zuckerberg. Ce muzică se ascultă în casa fondatorului Meta
Descoperă playlistul preferat al lui Mark Zuckerberg. Ce muzică se ascultă în casa fondatorului Meta

În casa fondatorului Meta (Facebook), Mark Zuckerberg, se ascultă diverse stiluri muzicale, dar în mod special, acesta este fanul unei artiste care atrage milioane de fani la concertele sale. Despre cine este vorba?

Se spune că preferințele muzicale au legătură cu personalitatea oamenilor. Să se aplice acest principiu și în cazul lui Mark Zuckerberg? 

Mark Zuckerberg, fondatorul companiei Meta (fost Facebook), este un pasionat al muzicii rock, iar formația Nirvana, un simbol al acestui stil muzical, este favorita lui încă din adolescență, potrivit „Greenwich Time”. În playlistul său se regăsesc și piesele rapperului Jay-Z, muzica electronică a trupei Daft Punk și melodiile celebrei artiste Lady Gaga, notează publicația.

Ce se ascultă cel mai des în casa lui Mark Zuckerberg?

Poate că artiștii menționați anterior sunt, într-adevăr, preferații lui Mark Zuckerberg, însă în locuința omului de afaceri nu se ascultă Nivana, Jay-Z, Daft Punk sau Lady Gaga cel mai des, ci o altă artistă, care adună milioane de fani la concertele sale și doboară recorduri în industria muzicală.

Taylor Swift este cântăreața pe care doi dintre copiii lui Mark Zuckerberg, August și Maxima, o preferă. Motiv pentru care fondatorul Meta a putut fi observat recent, alături de familie, la unul dintre concertele cântăreței din turneul „Eras”, care a avut loc în Santa Clara, California.

Mark Zuckerberg a postat chiar pe contul său de Instagram câteva fotografii din timpul concertului: „Viața ca tată de fete”, a scris el în dreptul postării, semn că fiicele sale și-au dorit să ajungă la concertul cântăreței lor preferate, Taylor Swift.

Turneul cântăreței Taylor Swift este unul dintre cele mai scumpe din istorie, costând peste 100 de milioane de dolari. Recent, la spectacolele pe care artista le-a avut în Seattle, pe 22 și 23 iulie, s-a înregistrat o activitate seismică echivalentă cu un cutremur de magnitudine 2,3. Fenomenul a fost provocat de fanii artistei care dansau pe stadion. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel