Descoperă cum poți calcula Numărul Vieții de Dragoste conform numerologiei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 29 mai 2023, 15:00 | Categorie: Lifestyle
Photo by Black ice
Photo by Black ice

În numerologie, Numărul Vieții de Dragoste este calculat în funcție de data nașterii și poate oferi indicii despre compatibilitatea și influența energetică în relații.

Pentru a calcula Numărul Vieții de Dragoste, se adună cifrele din data nașterii și se reduce rezultatul la o singură cifră. De exemplu, pentru data de naștere 25 martie 1990, se adună 2 + 5 + 0 + 3 + 1 + 9 + 9 + 0, rezultând 29. Apoi, se adună cifrele din 29, obținând 2 + 9 = 11. În cele din urmă, 11 este redus la o singură cifră prin adunarea 1 + 1, rezultând 2. Astfel, Numărul Vieții de Dragoste pentru această persoană ar fi 2.

Pentru a determina Numărul Vieții de Dragoste, pur și simplu adună cifrele zilei în care te-ai născut.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 18 mai, aduni 1 + 8, obținând numărul 9. Dacă te-ai născut pe 10 iulie, aduni 1 + 0, obținând numărul 1. Astfel, aceste numere ar reprezenta Numărul Vieții de Dragoste pentru fiecare persoană în parte.

„În această practică ezoterică, numerele posedă energii specifice care pot fi folosite pentru a te ghida în luarea unor decizii dificile în viață (precum numerele îngerilor) sau pentru a discerne anumite tipare și trăsături de personalitate„, explică Brittany Beringer, scriitoare, mistică și artistă, potrivit bestlife.com.

Viața amoroasă Numărul 1 (1, 10, 19 și 28)

Persoanele cu Love Life Number 1 sunt lideri în toate aspectele vieții. Ele sunt mereu în căutarea următorului lucru interesant și au nevoie de multă pasiune pentru a-și alimenta relațiile. Acești oameni pot fi mândri și chiar puțin vanitoși uneori, motiv pentru care au nevoie de un partener care să îi facă să se simtă în centrul atenției. Atunci când se simt respectați și îngrijiți, aceste persoane vor răspunde cu recunoștință și afecțiune. Sunt capabili să-și pună partenerul pe un piedestal atunci când se îndrăgostesc de el.

Numărul 2 al vieții amoroase (2, 11, 20 și 29)

Persoanele cu Love Life Number 2 sunt foarte serioase în ceea ce privește relațiile lor. Aceștia preferă să se concentreze pe valorile comune împărtășite și au așteptări clare de la un partener. Din acest motiv, nu caută întâlniri superficiale, ci sunt în căutarea unor parteneriate angajate pe termen lung. Pentru ei, securitatea emoțională și siguranța sunt aspecte extrem de importante într-o viață amoroasă. Ei fac tot posibilul pentru a se asigura că ei și familia lor se simt mereu în confort și protejați.

Viața amoroasă Numărul 3 (3, 12, 21 și 30)

Persoanele cu Love Life Number 3 preferă să joace pe teren și să mențină lucrurile ușoare în viața amoroasă. Acestea sunt amuzante și atrăgătoare și au capacitatea de a face pe oricine să se simtă special în prezența lor. Datorită naturii lor libere, nu le place să se simtă îngrădite și au nevoie de multă libertate într-o relație înainte de a se deschide complet. De asemenea, au gusturi foarte eclectice în ceea ce privește ceea ce găsesc atrăgător la un partener și nu se limitează la un anumit tip de persoană. Un lucru este sigur, întâlnirile cu acești indivizi nu vor fi niciodată plictisitoare.

Viața amoroasă Numărul 4 (4, 13, 22 și 31)

Persoanele cu Love Life Number 4 sunt romantici fără speranță. Aceștia sunt foarte sentimentali și dedică timp și energie pentru a se asigura că cei din jur se simt îngrijiți și iubiți. Cu toate acestea, a te îndrăgosti de o persoană cu numărul 4 nu este pentru cei slabi de inimă. Aceste persoane așteaptă de la partenerii lor la fel de mult pe cât oferă și pot fi considerate puțin capricioase atunci când nu obțin ceea ce își doresc. Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce au de oferit, este necesară prezența unei persoane foarte sigure de sine și empate în sentimentele celorlalți.

Viața amoroasă Numărul 5 (5, 14 și 23)

Persoanele cu Love Life Number 5 sunt sufletele petrecerii. Aceste tipuri carismatice emană o energie magnetică care atrage oamenii către ei, deci nu fiți surprinși dacă vă găsiți îndrăgostiți de ei. La început, pot părea puțin egocentrice sau ostentative, dar ele se străduiesc să se asigure că vă aduc mereu un zâmbet pe față. Viața amoroasă a persoanelor cu numărul 5 implică răsfățarea partenerului lor și se pune accent pe a fi în centrul atenției, ceea ce înseamnă că nu veți simți niciodată că sunteți ignorat odată ce le-ați câștigat inima.

Viața amoroasă Numărul 6 (6, 15 și 24)

Persoanele cu Love Life Number 6 nu se joacă în dragoste. Ele înțeleg că iubirea necesită muncă și sunt conștiente de importanța fidelității și devotamentului. Aceste persoane pot fi puțin pretențioase sau exigente, dar acest lucru se datorează faptului că își investesc timpul și efortul pentru a cunoaște partenerul lor și așteaptă același lucru în schimb. Odată ce te stabilești cu o persoană cu numărul 6 în viața amoroasă, poți avea așteptări de liniște și stabilitate. Acești indivizi vor depune întotdeauna efort pentru a avea grijă de cei dragi din jurul lor. Dacă cauți un partener care să fie dedicat și să meargă până la capăt, persoana cu numărul 6 ar putea fi potrivită pentru tine.

Viața amoroasă Numărul 7 (7, 16 și 25)

Persoanele cu Love Life Number 7 sunt cele mai romantice dintre toate. Ele reprezintă o combinație perfectă între senzualitate și seriozitate și sunt extrem de conștiente de ceea ce își doresc într-o relație. Nu se tem să comunice deschis și sincer ceea ce au nevoie de la un partener. Fiind atât de conștienți de sine, nu se întâlnesc cu ușurință cu oricine. Doar persoanele care reușesc să îndeplinească așteptările lor incredibil de ridicate vor atrage atenția lor perfecționistă. Cu toate acestea, atunci când găsesc un partener pe care îl consideră egalul lor, îl încurajează și îl sprijină într-un mod unic.

Viața amoroasă Numărul 8 (8, 17 și 26)

Persoanele care au numărul 8 în viața amoroasă sunt intense și complexe. Deși alții pot crede greșit că nu sunt romantice deloc, acești oameni au nevoie de timp pentru a-și arăta latura romantică. De fapt, sunt încredibil de siguri pe ei înșiși și sunt generoși cu timpul și atenția lor atunci când vine vorba de romantism. De asemenea, au o intuiție puternică și scot la iveală ce este mai bun în partenerul lor. Cu toate acestea, această poveste de dragoste nu este potrivită pentru cei slabi de inimă; odată ce lucrurile devin serioase cu un număr 8 în viața amoroasă, ele devin foarte serioase!

Viața amoroasă Numărul 9 (9, 18 și 27)

Persoanele cu numărul 8 în viața amoroasă sunt caracterizate de intensitate și complexitate. Deși pot fi percepute greșit ca lipsind de romantism, acești oameni au nevoie de timp pentru a-și dezvălui latura romantică. Sunt încredibil de încrezători în ei înșiși și sunt generoși cu timpul și atenția lor atunci când vine vorba de romantism. De asemenea, au o intuiție puternică și reușesc să scoată la suprafață aspectele pozitive ale partenerului lor. Este important să menționăm că o relație cu un număr 8 în viața amoroasă nu este potrivită pentru cei care nu sunt pregătiți pentru o angajare serioasă, deoarece acești indivizi devin foarte serioși și implicați odată ce relația devine profundă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience