Descoperă artiștii care au devenit faimoși peste noapte în filmele de succes cu încasări uriașe

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Descoperă artiștii care au devenit faimoși peste noapte în filmele de succes cu încasări uriașe
Descoperă artiștii care au devenit faimoși peste noapte în filmele de succes cu încasări uriașe

Succesul fulminant poate fi atins printr-un singur pas făcut corect și fiind persoana potrivită la locul potrivit, iar aceste celebrități au jucat în mod remarcabil cărțile lor și acum se bucură de rezultatele obținute.

Mulți dintre acești artiști celebri au muncit din greu înainte de a deveni bogati și celebri. Au avut joburi cu salarii minime, au acceptat să fie figuranți în filme în mod voluntar și au lucrat în restaurante înainte de a-și găsi șansa mare. Pentru unii, drumul către succes a fost plin de obstacole și eșecuri. În schimb, alții au dobândit faimă fără prea multe eforturi și într-un mod neașteptat. Aceste vedete au atins celebritatea într-un timp record!

Leonardo DiCaprio a cucerit lumea după ce s-a îmbarcat pe „Titanic‟

Publicul a devenit conștient de actorul DiCaprio încă din copilărie, dar adevărul este că abia odată cu rolul său principal din "Titanic" (1997), mulți au început să-i recunoască talentul. DiCaprio a avut un rol secundar în serialul "Growing Pains" și a apărut într-un film de groază cu buget redus, "Critters 3". Cu toate acestea, "Titanic" rămâne filmul care l-a adus pe Leonardo DiCaprio în atenția lumii întregi. În prezent, el este considerat unul dintre cei mai bine plătiți actori, având apariții în filme precum "Catch Me if You Can", "Gangs of New York" și "The Wolf of Wall Street", fiind și nominalizat de cinci ori la Premiile Oscar.

Un alt aspect admirabil al lui DiCaprio este faptul că nu a fost absorbit de faimă. Acesta face donații frecvente pentru cauze nobile și este un susținător vocal al protecției mediului înconjurător, sprijinind pe cei care depun eforturi pentru a găsi soluții în această direcție.

Miley Cyrus s-a remarcat în „Hannah Montana‟

De-a lungul copilăriei, artista Miley Cyrus, ea însăşi fiica unei celebrităţi, a avut câteva roluri minore, dar totul s-a schimbat când s-a lansat emisiunea Disney „Hannah Montana‟.

După un an în care a atras atenţia în rolul Montana, Cyrus a lansat un album de debut. De atunci a lansat mai multe albume de studio, atât sub numele Hannei Montana, cât şi al ei. A apărut şi în mai multe filme, ca „The Last Song‟, a dat voce unui personaj din filmul de animaţie „Bolt‟ şi a colaborat cu mulţi alţi artişti celebri.

Emma Watson a ieşit în evidenţă cu rolul din „Harry Potter‟ 

De la o vârstă fragedă, această actriță a fost îndrăgostită de lumea scenei. La doar 10 ani, a fost înscrisă la școala de arte britanică Stagecoach Theatre Arts. Având experiență în actorie și dans, aceasta a obținut primul său rol principal în filmul francizei "Harry Potter", interpretându-l pe Hermione Granger, ceea ce a dus rapid la transformarea sa într-o vedetă de talie mondială. Primul film din seria "Harry Potter" a doborât recorduri de box-office și a fost cel mai vizionat film al anului 2001. De atunci, la vârsta de 31 de ani, Emma Watson a jucat în adaptarea cinematografică a poveștii "Frumoasa și Bestia" și în filmul "The Circle". Aceasta este și pasionată de modă, atrăgând atenția fanilor, în special după ce a devenit model pentru branduri precum Lancôme și Burberry.

Justin Bieber, lansat pe YouTube

Artistul Bieber a devenit celebru după un videoclip publicat pe YouTube. Apoi, a început să posteze mai multe videoclipuri cu spectacolele sale pe canalul său de YouTube până când a fost remarcat de producătorul Scooter Braun care l-a făcut celebru la vârsta de 15 ani. Aşa a ajuns Bieber o vedetă de talie mondială la o vârstă atât de fragedă. În ultimul deceniu, a mai lansat câteva albume, s-a căsătorit cu Hailey Baldwin şi continuă să fie în topul celor mai urmăriţi artişti pe reţelele sociale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel